/

Szombat esti tánc(ház) a Bessenyeiben

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tanchaz_BFMK_20141018Ismét táncház lesz a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban! Október 18-án, szombaton 17 órától Tápainé Mariann, a BFMK néptánc szakkörének vezetőjének irányításával kicsik és nagyok, kezdők és haladók ismét együtt lépdelhetnek és táncolhatnak az Árendás Néptáncegyüttes közreműködésével kultúrközpont tánctermében.

Néhány évvel ezelőtt éledt újjá az egykor Hódmezővásárhelyen is nagy hagyományokkal rendelkező táncház mozgalom a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ szervezésében. A szellemi világörökség részét képező táncházat remek zene, fergeteges táncba forduló estek és szinte véget nem érő közös népdaléneklés jellemezi. Szombaton két időpontban is várják a táncolni (tanulni) vágyókat: 5 és 6 óra között a kicsik az egyszerűbb alaplépéseket leshetik el, valamint gyerekjátékok és népszokások felelevenítése a program része, hat órától a felnőttek már komolyabb lépéseket is elsajátíthatnak Tápainé Mariann néptánc oktató és az Árendás Néptáncegyüttes közreműködésével a BFMK tánctermében.

Default thumbnail
Előző sztori

Felvonulások bonyolítják a szegedi közlekedést hétvégén

Default thumbnail
Következő sztori

Ebola fertőzöttek felismerését gyakorolják a tel-avivi repülőtéren

Legutóbbi hasonló cikkek