Strandfoci: öt Csongrád megyei az U21-es válogatott szűkített keretében

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

csongrad_megye_strandfoci_u21

Újabb kiválasztó foglalkozást tartott a szakmai vezetés az U21-es strandlabdarúgó-válogatott keretének kialakítása okán. Csongrád megyét öt szegedi és hat hódmezővásárhelyi fiatal képviselte a 40 fős mezőnyben.

Mint azt korábban írtuk, több fordulón keresztül zajló válogatót hirdetett az alakuló U21-es nemzeti együttes vezetése. Csongrád megyét az FC Junior Sport és a Hódmezővásárhelyi FC képviseli. A második fordulóra tizenegy játékost hívtak be a két együttesből, az újabb rosta jelentette akadályt pedig öten vették sikeresen. Mindez azt jelenti, a szegedi Szentes-Bíró Tamás, Fodor Bálint Dániel és Rutai Balázs, illetve a vásárhelyi Orovecz Ádám és Gábor Viktor is ott lesz október 15-16-án Telkiben, ahol kiderül, a jelenleg 20 tagot számláló keretből mely 15 fiatal vehet részt az első nemzetközi megmérettetésen a hónap végén.

csongrad_megye_strandfoci_u21_02

A foglalkozásokat a Románia elleni Eb-selejtezőre készülő nagypályás nemzeti együttes tagjai is figyelemmel kísérték

“Nagyon örülünk Bódi Attilával, hogy a nyáron sikeresen megrendezett korosztályos strandlabdarúgó bajnokságok sikerei után még egy visszaigazolás érkezett, hogy jó úton halad a szakág fejlődése és nem utolsó sorban rengeteg tehetséges gyerek van Csongrád megyében. Akik nem biztos, hogy a nagypályán találálják meg a számításaikat, azoknak óriási lehetőség rejlik a strandlabdarúgás és a futsal területén. Büszkék vagyunk a srácokra, természetesen azokra is, akik most nem kerültek be a húszas keretbe, de remélem ez sok fiatalt és csapatvezetőt serkent arra, hogy az átmeneti időszakban részt vegyenek a jövő évi bajnokságokon. Az elit keretbe bekerült srácok példája mutatja, hogy itt az “alvégeken” is elérhető a címeres mez” – fogalmazott Erhardt Szilárd, a szegediek szakmai vezetője.

A kiválasztó 2. fordulójában résztvevő Csongrád megyeiek: Fodor B. Dániel, Szentes-Bíró Tamás, Huszka Milán, Hauk Martin, Gábor Viktor, Szilágyi Ádám, Kovács Armand, Orovecz Ádám, Ördögh Kristóf, Táncos Bence, Rutai Balázs.

Előző sztori

Könyvtárában is a politikával foglalkozik Kohári Nándor, Tápé és Baktó jelöltje

Default thumbnail
Következő sztori

Sipos Attila: Több műszaki szakembert a közgyűlésbe!

Legutóbbi hasonló cikkek