Közélet

Rogán Antal: megvan Magyarország új uniós biztosa

Rogán Antal: megvan Magyarország új uniós biztosa

2014. október 6., hétfő
Rogán Antal: megvan Magyarország új uniós biztosa

Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője gratulált Navracsics Tibornak, mivel - mint hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményében írta, megvan Magyarország új európai uniós biztosa.

A politikus hozzáfűzte: kudarcot vallott a szocialisták "aknamunkája", a kis baloldali ellenzéki pártok európai uniós képviselői próbálták megakadályozni, hogy

Navracsics Tibor

európai uniós biztos legyen. Megjegyezte, hogy a következő hetekben fog eldőlni az egyeztetéseken, hogy a volt külgazdasági és külügyminiszter az unió mely biztosi pozícióját kapja. A bizottság hétfőn közölte, hogy az Európai Parlament (EP) kulturális és oktatási bizottsága szerint Navracsics Tibor alkalmas EU-biztosnak, de a testület nem támogatja, hogy a kultúra, az oktatásügy, az ifjúságpolitika és az uniós polgárság portfólióját kapja meg a magyar jelölt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.