Kultúra

Növendékei koncerttel ajándékozzák meg Bozóki Andreát

Növendékei koncerttel ajándékozzák meg Bozóki Andreát

2014. október 15., szerda
Növendékei koncerttel ajándékozzák meg Bozóki Andreát
bozoki_andrea

A Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Kar adjunktusának születésnapja alkalmából klasszikus gitárkoncerttel kedveskednek a növendékek, kollégák, barátok, ismerősök.

Meglepetéskoncerttel köszöntik Bozóki Andrea gitárművészt. A növendékek és barátok különleges meglepetéssel készülnek a szegedi egyetem zeneművészeti kar adjunktusának ötvenedik születésnapjára. A klasszikus gitárkoncert fellépőinek sora olyannyira titkos, hogy egyelőre egyetlen vendég neve biztos a listán, mégpedig az ünnepelté. A szervezők jelenleg is azon dolgoznak, hogy felkutassák azokat az ismerősöket, kollégákat és barátokat, akik a maguk módján egy-egy zeneszámmal szeretnék felköszönteni a művésznőt. Ami már biztos, az estet október 17-én, 17 órától tartják a Szent-Györgyi Albert Agóra kamaratermében.

bozoki50

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.