Közélet

Menetrendi változások október 23. és november 3. között

Menetrendi változások október 23. és november 3. között

2014. október 21., kedd
Menetrendi változások október 23. és november 3. között

A nemzeti ünnepekre, az őszi tanítási szünetre és a halottak napi megemlékezésekre figyelemmel október 23. és november 3. között módosított menetrend szerint közlekednek a trolibusz és a villamos járatok Szegeden.

Október 23-án, csütörtökön, amely Nemzeti ünnep, tehát munkaszüneti nap, vasárnapi menetrend szerint közlekednek a járatok, mint ahogy a teljes hosszú hétvégén, október 26-ig. Október 27-e, hétfő és október 30-a csütörtök között, az őszi tanítási szünet miatt iskolaszüneti munkanapi menetrend lesz érvényben, 31-én pénteken pedig a 3, 3F villamosvonalon „halottak napi” menetrend szerint közlekednek a járatok, a többi vonalon pedig iskolaszüneti munkanap szerint. Mindenszentek napján, november elsején, szombaton vasárnapi menetrend lesz érvényben, a 3, 3F villamosvonalon pedig „halottak napi” menetrend, ugyanez vonatkozik november másodikára, vasárnapra is.

halottaknapimenetrend1

A 3F jelzésű villamosok október 31. (péntek) és november 02. (vasárnap) között a halottak napi megemlékezések során megnövekedő utazási igényekhez igazodva – meghosszabbított üzemidővel – közlekednek.

halottaknapimenetrend2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.