Labdarúgás: menesztették a Baktó edzőjét

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

futyu_illes_bakto

A nyáron érkezett a megyei III. osztály Tisza-Maros csoportjában szereplő Komlósi Trans Baktó SC-hez Fütyű Illés, akit a Makó II elleni mérkőzés után menesztett a csapat vezetősége.

A Baktó eredményeire, így Fütyű Illés munkájára pedig nem lehet panasz, kilenc fordulót követően 22 megszerzett ponttal vezeti a megye III. osztály Tisza-Maros csoportját a gárda, azonban mégis edzőváltásra került sor a csapatnál.

” Köszönjük Fütyű Illés eddigi munkáját, hálásak vagyunk az eddig elért eredményekért, azonban a csapategység érdekében a jövőt nélküle képzeljük el. Köszönünk mindent neki, az új játékosok nagy része is miatta érkezett hozzánk, de az őszi szezonból hátralévő időszakot házon belüli edzővel oldjuk meg, a tavaszi szezonra keresünk majd új edzőt.” – mondta el portálunknak Pálinkó Attila, az egyesület alelnöke.

A Baktó a középmezőnyben található Pitvaros ellen vasárnap 14:30-tól lép pályára a következő fordulóban, immáron Fütyű Illés vezetése nélkül.

Előző sztori

Nemzetközi történelemversenyt rendeznek Újszegeden

Következő sztori

Kézműves sörök kavalkádja péntektől a Széchenyi téren!

Legutóbbi hasonló cikkek