Sport

Labdarúgás: menesztették a Baktó edzőjét

Labdarúgás: menesztették a Baktó edzőjét

2014. október 15., szerda
Labdarúgás: menesztették a Baktó edzőjét
futyu_illes_bakto

A nyáron érkezett a megyei III. osztály Tisza-Maros csoportjában szereplő Komlósi Trans Baktó SC-hez Fütyű Illés, akit a Makó II elleni mérkőzés után menesztett a csapat vezetősége.

A Baktó eredményeire, így

Fütyű Illés

munkájára pedig nem lehet panasz, kilenc fordulót követően 22 megszerzett ponttal vezeti a megye III. osztály Tisza-Maros csoportját a gárda, azonban mégis edzőváltásra került sor a csapatnál. " Köszönjük Fütyű Illés eddigi munkáját, hálásak vagyunk az eddig elért eredményekért, azonban a csapategység érdekében a jövőt nélküle képzeljük el. Köszönünk mindent neki, az új játékosok nagy része is miatta érkezett hozzánk, de az őszi szezonból hátralévő időszakot házon belüli edzővel oldjuk meg, a tavaszi szezonra keresünk majd új edzőt." - mondta el portálunknak

Pálinkó Attila

, az egyesület alelnöke. A Baktó a középmezőnyben található Pitvaros ellen vasárnap 14:30-tól lép pályára a következő fordulóban, immáron Fütyű Illés vezetése nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.