Jubilált a tökfesztivál Dorozsmán + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

DSC_5915

Halászléfőző versennyel és családi programokkal várták az V. Dorozsmai Tökfesztiválra az érdeklődőket, a szép nyárias időjárás százakat vonzott a művelődési házhoz.

A hagyományokhoz híven, pénteken töklámpás felvonulást is tartottak Dorozsmán, melyen évről évre egyre több környékbeli vesz részt. „Mára több ezer fős rendezvénnyé nőtte ki magát a Petőfi Sándor Művelődési Ház igazgatójának, Hajdú Géza ötlete nyomán megrendezett tökfesztivál, melynek megrendezését a részönkormányzat is támogatja. Öröm látni, hogy évről évre egyre több dorozsmai vesz részt a programokon” – nyilatkozta portálunknak Mihályffy Béla, Kiskundorozsma Fidesz-KDNP-L.É.T.-es önkormányzati képviselőjelöltje, aki Alpár Tibor képviselőjelölttel együtt támogatja a rendezvényt.

A színes programok sorában szombaton a fő attrakció a halászléfőző verseny volt, melyre több mint hatvan csapat nevezett be idén. Pavlicsek Csaba olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes ételszobrász látványos bemutatóval várta a dorozsmaiakat, és természetes tökös étel- és italkülönlegességeket is lehetett kóstolni. „Négy évvel ezelőtt Kosik Dénes képviselőtársammal azt ígértük, igazi közösséggé kovácsoljuk a dorozsmaiakat. Ahogy ennek a rendezvények a sikere is mutatja, jó úton járunk. Szeretnénk ezt a jövőben is folytatni” – fogalmazott Mihálffy Béla.

no images were found

Előző sztori

Sipos Attila: A munkahelyteremtésen múlik Szeged jövője! + FOTÓK

Következő sztori

Jogot sértett a szegedi MSZP: valótlanságokat állítottak Kothencz Jánosról