/

Ismét bombariadó volt a szegedi Árkádban – közveszéllyel fenyegetés miatt indult nyomozás

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Alig egy hét alatt másodszor hirdettek bombariadót a szegedi Árkád épületében. A rendőrség kiterelte a vásárlókat, és pokolgépet keresve járta végig az épületet, majd miután a fenyegetés alaptalannak bizonyult, nyomozást rendelt el közveszéllyel fenyegetés miatt.

Múlt héten kedden értesítette a szegedi rendőrkapitányságot egy ismeretlen személy, hogy bombát helyezett el a szegedi Árkád épületében. Akkor a rendőrség keresőkutyákkal vonult a helyszínre, és alaposan átkutatta az épületet, robbanószert azonban nem talált.

Olvasó-tudósítónk információi szerint szerdán késő délelőtt ismét rendőrautók álltak meg az üzletház bejárata előtt. A bombariadó miatt kiürítették az épületet, melyet különleges egységek kutatnak át a pokolgépet keresve. A vásárlók egy része az épület előtt várakozott és beszélgetett ez idő alatt.

Közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt nyomoz a Szegedi Rendőrkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság az ügy nyomán a következő közleményt adta ki: Robbantással fenyegette meg eddig ismeretlen tettes a szegedi Árkád bevásárlóközpontot 2014. október 22-én délelőtt. A rendőrség és Katasztrófavédelem szakemberei kiürítették és átvizsgálták az épületet. A fenyegetés alaptalannak bizonyult.

A Szegedi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást.

Előző sztori

Kézilabda: folytatódott a lányok mélyrepülése az NB II-ben

Következő sztori

Az informatikai szövetség is tiltakozik az internetadó ellen