Közélet

A L.É.T. mozgalom almát osztott városszerte + FOTÓK

A L.É.T. mozgalom almát osztott városszerte + FOTÓK

2014. október 28., kedd
A L.É.T. mozgalom almát osztott városszerte + FOTÓK
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ígéretükhöz híven a L.É.T. aktivistái a hétvégén városszerte almát osztottak. Ezzel együtt elkezdődött a L.É.T. tevékenységének kiszélesítése valamennyi városnegyedre.

A L.É.T. mozgalom aktivistái az egész város területén almát osztottak a hétvégén, valamint beszélgettek az emberekkel. A beszélgetések leginkább az emberek igényeiről és a L.É.T. mozgalom tevékenységének kiszélesítéséről szóltak. Tájékoztatták az embereket arról is, hogy milyen programokat indítanak el. A L.É.T. a jövőben is folytatni kívánja azt a szociális védőháló programját, amelyet már hat éve végez. Ebben az adományakciók szervezésén túl, önkéntes látogatói szolgálat, a jelzőrendszeri segítségnyújtás, és számos kulturális program valósul meg. Fontos, hogy a L.É.T. az egész város területére szélesíti ki a tevékenységét – mondta el a SZEGEDma.hu-nak

Kothencz János

, a L.É.T. önkéntes mozgalom alapítója és vezetője. "Mindenhol segíteni igyekszünk. Folyamatosan bővíteni fogjuk a nyugdíjas klubokat, és azokat a közösségi programokat, amelyek már a korábbiakban is megvalósultak. A L.É.T. célja, hogy közösséget építsen, és szemléletmódot képviseljen az emberekről való törődésben és az értük vállalható szolidaritásban. Nyilván mindebben hatékony eszköz a képviseleti jogkör is, hiszen így még inkább képviselni lehet az emberek érdekeit. Ugyanakkor az igazi közösségépítés önkéntes vállalás. Ebben egyre többen csatlakoznak a L.É.T.-hez" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.