Közélet

Szőregen pihentek meg a deszki biciklisek + FOTÓK

Szőregen pihentek meg a deszki biciklisek + FOTÓK

2014. szeptember 7., vasárnap
Szőregen pihentek meg a deszki biciklisek + FOTÓK
szőreg-deszk

A jószomszédi viszony jegyében vendégelték meg egymást a deszkiek és a szőregiek, az immár hagyományosnak számító eseményt érdekes versenyekkel tették színesebbé.

Immár hagyomány a Deszki Falunapokon, hogy kerékpár- és görkorcsolyatúrát szerveznek a helyiek, melynek keretében Szőreget is érintik. Szombaton a kissé hűvös idő ellenére is sokan látogattak el a Rohonyi-dombra, az apátság romjaihoz, ahol süteménnyel és ásványvízzel várták a kedves szomszédokat

Rózsavölgyi József

önkormányzati képviselő és a Szőregi Részönkormányzat tagjai. A program lebonyolításában segédkezett

Kecse-Nagyné Bánszki Zsuzsanna,

a Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatónője, illetve a Tömörkény István Művelődési Ház igazgatónője,

Ágó Rita

és munkatársai. Idén is megrendezték a népszerű rönkdobóversenyt: egészen az óvodás korosztálytól kezdve az iskolásokon át a felnőttekig volt jelentkező. Végül ebben a három kategóriában hirdettek eredményt, több helyen holtversenyben. A verseny résztvevői, illetve azok, akik teljesítették a biciklis-görkoris távot, emléklapot kaptak, melyet Szőreg három köztéri szobra díszít.

rönkdobás

Délután a deszkiek látták vendégül a szőregieket kutyabemutatóval, tortadíszítéssel, játékos vetélkedőkkel és bemutatókkal, illetve főzőversennyel, amelyre a szőregiek csapata is benevezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.