Közélet

Pofátlan parkolás: a zebrán pont jó lesz

Pofátlan parkolás: a zebrán pont jó lesz

2014. szeptember 17., szerda
Pofátlan parkolás: a zebrán pont jó lesz
CAM00174

Valószínűleg a Szentháromság utcai üzletbe tért be a képen látható autó tulajdonosa, aki jobb híján a zebrát választotta parkolónak. Pofátlan parkolás-sorozatunk legújabb szereplőjének választottuk.

Talán csak egy liter tejért szaladt be a képen látható jármű tulajdonosa a közeli boltba, ám a parkolásnak nem a "legközlekedésbarátibb" módját választotta - számol be róla olvasó-tudósítónk. Mivel a körgyűrűn kívül már ingyenes a parkolás, a közeli utcákat rendszerint végig kocsik szegélyezik, így lehet, hogy az üzlet mellett már nem volt hely megállni - ez azonban nem jelenti azt, hogy az ember a járdán is pihentetheti gépjárművét. A vasúti sínre hajtva sem hagyjuk ott az autónkat, mert az a vonat sávja - igaz, ez utóbbi valószínűleg súlyosabb következménnyel járna az autós szempontjából is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.