Bulvár

Megszorította a gyermekfelügyelő karját

Megszorította a gyermekfelügyelő karját

2014. szeptember 29., hétfő
Megszorította a gyermekfelügyelő karját

Őrizetbe vették a rendőrök a csanádpalotai fiatalt, aki megütötte gyermekotthonban élő társát, majd a gyermekfelügyelőt is megfenyegette - írja a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint

P. Róbert

szeptember 25-én Makón az egyik áruház parkolójában megfenyegette egy gyermekotthonos társát, majd a megfélemlített fiútól 4.000 forintot vett el egy korábbi 1.000 forintos tartozásra hivatkozva. A gyanúsított szeptember 27-én 4 óra körüli időben a sértettet a csanádpalotai gyermekvédelmi intézményben lévő szobájában kereste fel. Ezúttal 8.000 forintot követelt tőle a régi adósságra hivatkozva. Ekkor többször meg is ütötte fiatalkorú ismerősét, aki könnyebben megsérült. Az időközben megérkező gyermekfelügyelő felszólította a gyanúsítottat, hogy hagyja abba társa bántalmazását. Erre az megragadta a felügyelő karját, életveszélyesen megfenyegette, majd elhagyta az intézményt. A járőrök rövid időn belül elfogták a 19 éves terheltet és előállították a Makói Rendőrkapitányságra. Ellene önbíráskodás bűntette és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók P. Róbertet őrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a gyanúsított előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.