Sport

Labdarúgás: Ismét nyert az UTC hazai pályán + FOTÓK, VIDEÓ

Labdarúgás: Ismét nyert az UTC hazai pályán + FOTÓK, VIDEÓ

2014. szeptember 13., szombat
Labdarúgás: Ismét nyert az UTC hazai pályán + FOTÓK, VIDEÓ
utc_sandorfalva12_gs

A második félidei játékával nyerte meg a Sándorfalva elleni mérkőzést az UTC a megye I. szombati mérkőzésén.

Az UTC számára egy hét szünet után folytatódott a bajnokság, hiszen a mindszentiek kérésére elmaradt a múlt hétre kiírt bajnoki. Ezúttal a Sándorfalva látogatott a Kertész utcába, amely eddig jól szerepelt, hiszen négyből három mérkőzését is megnyerte, ráadásul csak egyetlen gólt kapott a fordulót megelőzően. Az első félidő többnyire eseménytelenül telt, ritkán kerültek veszélybe a kapuk, egy-egy távoli próbálkozás után volt dolguk a kapusoknak. Az első 45 perc hajrárája kicsit fölénybe került a Sándorfalva, azonban nem tudta megszerezni a vezetést

Antal Róbert

csapata. A második félidőben kétszer is kényszerűségből kellett cserélnie a Sándorfalvának, az 52. percben

Romics

helyére

Széll

érkezett, ráadásul rögtön a cserét követően Kalapács kezezéséért megítélt szabadrúgást

Balogh

tekerte a sorfal mellett az alsóba, 1-0. Ahogy a mondás is tartja, a gól jót tesz a meccsnek - ez ebben az esetben is érvényesült, a találatot követően a Sándorfalvának kockáztatnia kellett, és egyre több helyzetet is tudtak kialakítani azután, hogy hátrányba kerültek, főleg

Veselin

és

Miodrag Guberinics

volt veszélyes

Szabó

kapujára. A legnagyobb ziccert az UTC hagyta ki, a 78. percben

Mészáros Tibor

öt méterről fejelt mellé, azonban a meccs négy perccel később így is eldőlt.

Mészáros Zoltán

jobb oldali beadását közelről

Rácz

passzolta a kapuba, ezzel megduplázta csapata előnyét, így nyolc perccel a vége előtt kétgólos előnybe került az UTC. Innentől még ugyan a három csatárral rohamozó Sándorfalva próbálkozott, de nem tudott szépíteni, így az UTC a második félidei játékának köszönhetően megnyerte a mérkőzést, és újabb találkozóját nyerte meg hazai pályán. A következő egy hétben mindkét csapat megmérkőzik a Mindszenttel, az UTC szerdán pótolja a harmadik fordulóból elhalasztott meccsét az újonc ellen, míg a Sándorfalva a hatodik fordulóban éppen a Mindszentet fogadja majd hazai pályán.

Újszeged, Kertész utca 100 néző
2014. szeptember 13., 16.30
Újszegedi TC
Sándorfalva SK
Vége a mérkőzésnek.
játékvezető: Kovács Attila • asszisztens: Bán Imre, Halász László.
2
-
0

Megyei I. osztály, 5. forduló

Újszegedi TC - Sándorfalva SK 2 - 0 (0-0)

Újszeged, 100 néző. Vezeti: Kovács Attila (Bán Imre, Halász László)

UTC:

Szabó - Mészáros Z., Bálint, Rácz, Laczkó, Zsibrita, Gajdacsi, Bánóczki, Balogh, Mészáros T., Mihalkó (Kovács, 46').

Játékos-edző:

Brinszky Adrián.

Sándorfalva:

Batik - Kanász Nagy L. (Drogba, 76') Kalapács, Kanász Nagy G., Szanka, Farkas (Tóth, 64'), Guberinic M., Lazinica, Guberinic V., Takács, Romic (Széll, 52').

Vezetőedző:

Antal Róbert.

Gól:

Balogh (54'), Rácz (81')

Sárga lap:

Rácz (22'), Mészáros Z. (62'), Mészáros T. (63') ill. Kalapács (53'), Kanász Nagy G. (75') Brinszky Adrián:

" Az első félidővel nem vagyok megelégedve, az elég gyengécske produkció volt, a második félidőben már nem csak kidolgoztuk a helyzeteinket, hanem értékesítettük is. Az első gólunkat követően kicsit magunkra húztuk a Sándorfalvát, egy-két hibánkból adódóan nekik is volt ziccerük, így át kellett vészelnünk azt az időszakot, a végjátékban pedig akár több gólt is szerezhettünk volna. Örülök a sikernek, többet kaptam a csapattól, mint amit vártam, ez egy nagyon értékes győzelem."

Antal Róbert:

"Két szervezett csapat játszott ma a pályán, az első félidőben ki-ki meccset vívtunk, majd a második félidőben kaptunk egy szerencsétlen szabadrúgás gólt, ami elment a sorfalban állók lábai között, aztán kényszerűségből kettőt kellett cserélnünk, majd próbáltunk visszajönni a meccsbe, három védővel játszottunk csak, nem jött be, kaptunk egy gólt kontrából. Megérdemelten nyert az UTC, gratulálunk nekik, mi pedig csináljuk tovább a dolgunkat."

https://www.youtube.com/watch?v=4-A1m_73Q1w&feature=youtu.be

Online közvetítésünk

VÉGE
90+3'
Kovács Attila véget vet a találkozónak, az UTC újabb győzelmet aratott hazai pályán. A második félidő jó játékot, és gólokat is hozott, amelyekből az UTC kettőt is szerzett, a Sándorfalva nem tudott élni lehetőségeivel.
90+1'
A rendes játékidő már letelt, innentől a játékvezető döntésén múlik, mikor ér véget a találkozó.
88'
Marad az UTC támadásban, a második találattal eldöntötték a mérkőzést Brinszky Adrián tanítványai. Egy újabb öngólt vét a vendég csapat, azonban a beadásnál elhagyta a labda a pályát, így ezt érvénytelenítette a játékvezető.
84'
Megérkezett a vihar a pálya felé, igaz, még csak felhők és szél formájában, be is sötétedett a pálya felett.
82'
GÓÓL! Valószínűleg eldőlt a mérkőzés, Mészáros Tibor adott középre a jobb oldalról, az érkező Rácz pedig a kapuba pofozta a labdát, 2-0.
78'
Óriási lehetőséget hagyott ki az UTC! Egy bal oldali beadásnál Mészáros Tibort hagyták ügyesen, aki öt méterről mellé fejelt, ez nagy ziccer volt.
76'
Ismét változtat a Sándorfalva, Kanász Nagy László helyére Drogba áll be.
75'
Kanász Nagy Gábor rúgta meg csúnyán ellenfelét, jár a sárga lap érte a játékvezetőtől.
74'
Ígéretes kontrát vezethetett a Sándorfalva, hárman vitték két védőre, azonban pontatlanul zárták le az akciót. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy kérdéses, hogy szabályosan szerzett-e labdát a vendég csapat, amiből ezt az akciót vezethette.
utc_sandorfalva24_gs
71'
Mészáros Zoltán lőtt távolról, Batik szép mozdulattal védte a sarokba tartó lövést.
68'
Felélénkült a mérkőzés, kifejezetten jó iramban zajlik a találkozó, a gól jót tett a meccsnek.
65'
Veselin Guberinics lapos, sarokba tartó lövését Szabó csak kiütötte, a lecsorgóra érkezett az éppen beállt Tóth, akit csak az utolsó pillanatban tudott megelőzni Bálint, nagyot mentett az UTC védője.
64'
Cserél a Sándorfalva, Farkas helyére Tóth áll be.
63'
Mészáros Tibor is besárgul, miután elkésve csúszott be Takácsnak.
62'
Mészáros Zoltán kap sárgát Takács megrúgásáért.
60'
Veselin Guberinics ugrott ki a védők mellől, majd bal lábas, 14 méteres lövését tolta ki az alsó sarok elől Szabó.
59'
Gajdacsi verte meg védőjét a tizenhatos jobb oldalán, majd hosszan tolta befele a labdát, Batik jól mozdult ki a kapujából
56'
Megélénkült a találkozó, Rácz szabálytalansága után gyorsan elvégezte a szabadrúgást a Sándorfalva, Miodrag Guberinics felső sarokra tartó lövését bravúrral ütötte ki Szabó.
53'
GÓL! Vezet az UTC! Balogh lőtte el a szabadrúgást, csavarása az alsóban kötött ki, 1-0!
52'
Romics helyét Széll foglalja el.
51'
Kalapács kapott sárgát, miután kézzel ért a labdába a tizenhatos előterében.
utc_sandorfalva43_gs
49'
Romics sérül meg, miután rosszul lépett, úgy tűnik, nem tudja vállalni tovább a játékot.
46'
Folytatódik a játék, a szünetben cserélt az UTC: Kovács Milán áll be a hazaiaknál, Mihalkó nem folytatja.
SZÜNET!
45'
Kovács játékvezető nem hosszabbít egy percet sem, gól nélkül zárják az első felvonást a csapatok. Kevés lehetőséget láthattunk az első félidőben, nehezen alakult ki igazi helyzet a kapuk előtt.
45'
Ismét Kalapács lőtte el, lökete jócskán mellé száll, ez a momentum zárja le a Sándorfalva kisebb nyomását.
43'
Romics vezette keresztbe a tizenhatos előtt a labdát, majd ballal végül lőtt, a lövése megpattant, így szögletet rúghatott a Sándorfalva. A szöglet után is maradt az UTC kapuja előtt a vendég csapat, Kalapács is lövésre vállalkozott, ám az ő próbálkozása is szögletre pattant egy hazai védőről.
38'
Veselin Guberinics ugrott ki a bal oldalon, majd több cselt követően laposan centerezett, azonban Romic előtt elgurult a labda.
utc_sandorfalva31_gs
33'
Romics futott be egy hosszú indítást, éppen bent tudta tartani a labdát, majd beadását éppen ki tudta rúgni Mészáros Zoltán az érkező Veselin Guberinics elől.
31'
Eltelt az első fél óra, nagyobb helyzet nélkül. Lazinica indult meg középen, mind a két szélen volt indítható csapattársa, azonban a passza hosszúra sikerült, ígéretes kontrát hagyott futni a Sándorfalva.
23'
Egy vendég szögletet követően Miodrag Guberinicsnek készítették vissza a labdát, aki a lövőcselt követően jobbal nagy erővel a kapu közepét célozta meg, Szabó csak kiütni tudta a labdát, majd tisztáztak az UTC védői.
22'
Rácz kapja a meccs első sárgáját, amiért lerántotta a sándorfalvi támadót.
19'
Bálint bal oldali beadását Mészáros Zoltán veszi le mellel, majd nagy erővel lő fölé a tizenhatoson belülről.
16'
Miodrag Guberinics csúszik be tanárian Laczkó beadásába, eddig jól zár mindkét védelem.
utc_sandorfalva28_gs
11'
A Sándorfalva előtt is adódott egy kisebb lehetőség, de a hosszún érkező Kanász Nagy László lemaradt a jobb oldali beadásról.
7'
Az első lövés az UTC-é, Mihalkó küzdött meg egy labdáért, majd visszapasszolt Bánóczkinak, aki egy csel után 20 méterről lőtt fölé.
5'
Mezőnyjátékkal telt az első öt perc, kevés kockázatot vállalnak eddig a csapatok.
1'
Kovács Attila jelt adott a kezdésre, egy perces gyász szünettel kezdődött Sándor Károly emlékére. A vendégek kezdték a mérkőzést.
16:26 - Az újszegediek fehér felsőben, fekete nadrágban, míg a vendég Sándorfalva tiszta kékben lép majd a pályára, a játékvezetők már készen állnak a kezdésre. 16:19 - Köszöntjük olvasóinkat a Kertész utcából, ahol hamarosan kezdődik az UTC-Sándorfalva mérkőzés. Kissé borongós idő fogadta a csapatokat, akik a bemelegítő gyakorlatokat végzik. Az ifjúságiak meccsén a Sándorfalva 5-2-re nyerni tudott az UTC utánpótlás csapata ellen. A találkozó 16:30-kor kezdődik, Kovács Attila sípjelére!

A találkozó elé:

Beharangozó írásunkat ide kattintva olvashatja el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.