Sport

Kosárlabda: néggyel volt jobb a Nyíregyháza a Szedeáknál

Kosárlabda: néggyel volt jobb a Nyíregyháza a Szedeáknál

2014. szeptember 6., szombat
Kosárlabda: néggyel volt jobb a Nyíregyháza a Szedeáknál
szedeak_falco40_gs

Folytatódott a Naturtex SZTE-Szedeák kosárlabdacsapatának felkészülése: Nikola Lazic csapata a Nyíregyháza ellen gyakorolt tovább Kecskeméten.

Az első félidőben jól ment a védekezés a Szedeáknak, e mellett pedig a támadásban az edzésen gyakorlott elemek is visszaköszöntek a parkettán. A második félidőben agresszívebbé vált a Nyíregyháza, ennek köszönhetően pedig a harmadik harmadban ledolgozta hátrányát, nehezen találta a nyírségiek ezen periódusban bemutatott játékának ellenszerét

Nikola Lazic

csapata. A meccs utolsó periódusához közeledve érződött a játékosokon, hogy kemény felkészülési időszak van mögöttük, egyre fáradtabban mozogtak, azonban a meccsen mutatott játék jó képet mutatott a jövőre tekintve. Több fiatallal, csak egy légióssal játszott a Szedeák, mindössze 3-4 profi kapott szerepet ezen a találkozón, ami jól szolgálta a szezonra való felkészülést, hiszen mindenki játéklehetőséghez juthatott. A holnapra tervezett Kecskemét elleni újabb felkészülési mérkőzést a felek elhalasztották,a Szedeák jövő héten egy felkészülési tornán vesz majd részt csütörtökön és pénteken, Kaposváron.

Felkészülési kosárlabda-mérkőzésen:

Naturtex SZTE-Szedeák - Marso Nyíregyházi KK 69-73 (17-15, 21-10, 17-32, 14-16).

Kecskemét. Szedeák: Jereminov 15/3, Kuntic 6, Kiss Zs. 4/3, Varga Z., Csorvási L. 22. Csere: Mike 4, Meleg 2, Molnár B., Vágvölgyi 6/3, Demeter 2, Kereszty, Wirth, Révész 8.

Edző:

Nikola Lazic.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.