Kézilabda: karmestere nélkül játszik az SZKKSE a szomszédvár ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szkkse_dajka_bettina_mj

Egy igazán rossz hír érkezett az SZKKSE háza tájáról a Békéscsaba elleni derbi előtt: a csapat irányítója, Dajka Bettina orrtörést szenvedett az egyik heti tréningen, így hosszabb kihagyásra kényszerül.

A nyáron igazolt játékos egyik társával ütközött balszerencsésen egy vétlen helyzetben, aminek következményeként legalább négy hétig nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére.

“Kis csapat vagyunk, és mint ilyennek, komoly problémát tud okozni egy-egy játékos kiesése. A jelen helyzet nagyjából ahhoz hasonlítható, mint amikor egy zenekarnál kidől a karmester, így nem lesz, aki irányítsa az előadást. Megpróbálunk a hegedűvirtuózaink egyéni teljesítményére nagyobb hangsúlyt fektetni. Ettől függetlenül Dajka Bettina nagyon fog hiányozni, ő szabja meg a csapatunk játékát, a támadásaink képét. Az egyéni képességei is kiemelkedők, óriási veszteség az ő kiesése. Ugyanakkor eddig is azért dolgoztunk, hogy bizonyítsunk a szomszédvárak rangadóján. Úgy fogunk pályára lépni, hogy mindent megteszünk a győzelem érdekében. Megpróbálunk Bettiért játszani, illetve saját magunkért, az elvégzett munkánkért. Azzal azonban tisztában kell, hogy legyen mindenki, hogyha eddig a feladat a Jánoshegy megmászásához volt hasonló, akkor most már a Mount Blanc-ra szeretnénk kitűzni a zászlónkat” – fogalmazott Marosán György vezetőedző.

Előző sztori

Több mint tíz kilométert kell gyalogolnia egy szegedi hajléktalannak az étkezéshez

Következő sztori

Bírságot szabott ki az NVB a TV2-re a Jobbik mellőzése miatt