Közélet

IKV Zrt. - igényelhető támogatások köre

IKV Zrt. - igényelhető támogatások köre

2014. szeptember 21., vasárnap
IKV Zrt. - igényelhető támogatások köre

Átmeneti segélyt és adósságcsökkentési támogatást is igényelhetnek az Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt. ügyfelei.

Lakbértámogatás:

Csak a szociális lakbért fizetők igényelhetnek ilyen támogatást, ehhez viszont lakbérközlő, valamint jogvédelem igazolás szükséges.

Normatív lakásfenntartási támogatás:

Ezt bérlők és jogcím nélküliek is igényelhetik, a támogatás igazolásához az IKV Zrt. ügyfélszolgálata által kiadott hivatalos irat szükséges, valamint egy csatolmány a jövedelemigazolásról.

Hátralékos ügyfelek részére igényelhető támogatás:

Átmeneti segélyt igényelhetnek jövedelemigazolással, valamint az IKV Zrt. által kiállított igazolással. Adósságcsökkentési támogatásra pedig azok pályázhatnak, akiknek legalább 6 havi 500 ezer forint alatti bérhátralékuk van, rendelkeznek az IKV Zrt. által kibocsátott igazolással és jövedelemigazolással. A fenti támogatások az SZMJV Polgármesteri Hivatal, Szeged Széchenyi tér 11.sz. alatti ügyfélszolgálatán (Telefon: (62) 564-364), vagy az Egyesített Szociális Intézmény Tabán Családsegítő Közösségi Ház és Gyermekjóléti Központ, Szeged, Sás utca 6. sz. alatti központjában igényelhetők (Telefon (62) 552-526).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.