Bulvár

Edzőtermet rabolt ki Szegeden egy 58 éves férfi

Edzőtermet rabolt ki Szegeden egy 58 éves férfi

2014. szeptember 23., kedd
Edzőtermet rabolt ki Szegeden egy 58 éves férfi

A bejelentéstől számított 24 órán belül elfogták a szegedi nyomozók azt a helyi férfit, aki egy edzőterembe tört be a Tisza-parti városban.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 21-én 9 óra 50 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy az éjszaka folyamán betörtek egy szegedi konditerembe. A tolvaj a szerkezeti elemeket megbontva jutott be a Nemes Takács utcában található épületbe, és onnan elektronikai eszközöket, élelmiszert, cipőket, valamint készpénzt tulajdonított el. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Az egyenruhások szeptember 22-én a délelőtti órákban otthonában fogták el a gyanúsítottat, aki az edzőteremből ellopott egyik sportcipőt viselte a lábán. A járőrök az 58 éves férfit előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. A nyomozók

V. Tibor Tamást

őrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a terhelt előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.