Közélet

Dédunokája lopta el az idős szegedi hölgy kötvényeit

Dédunokája lopta el az idős szegedi hölgy kötvényeit

2014. szeptember 11., csütörtök
Dédunokája lopta el az idős szegedi hölgy kötvényeit

A dédunokát gyanúsítja a Szegedi Rendőrkapitányság a több százezer forint értékű kötvények eltulajdonításával - írja a police.hu.

Egy szegedi lakos tett bejelentést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába augusztus 27-én arról, hogy lakásukból ismeretlen személy értékpapírokat tulajdonított el. A férfi elmondta a rendőröknek, hogy amíg ő és felesége dolgozni voltak, csak az idős nagymamája tartózkodott otthon és ebben az időben tűnt el a felmenő tulajdonát képező több százezer forint értékű kötvény. Az idős nő elmondása szerint dédunokája látogatta meg aznap délután. Az unoka személye azonnal gyanússá vált a nyomozóknak, ugyanis nem ez volt az első eset, hogy összetűzésbe került a családdal. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként 2014. szeptember 9-én elfogták és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították a 21 éves I. Nikolettet. A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy amíg dédnagymamája aludt, ellopta az ő tulajdonában lévő kötvényeket, amiket pénzre váltott és elköltött. A nyomozók

I. Nikolett

ellen – őrizetbe vételének elrendelése mellett - lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.