Sport

Vízilabda: Jó úton halad a Szeged VE

Vízilabda: Jó úton halad a Szeged VE

2014. augusztus 23., szombat
Vízilabda: Jó úton halad a Szeged VE
szeged_honved_mj 023

Pénteken két felkészülési mérkőzést játszott a fővárosban a Szeged VE vízilabda csapata. Varga Péter együttese a Ferencváros és a BVSC ellen gyakorolt tovább, a gárda edzőjét kérdezte portálunk a csapat felkészüléséről.

"Nem az eredményen volt a hangsúly a pénteki edzőmeccseken, amit az is mutat, hogy egyik fél sem számolta a gólokat a mérkőzéseken. A délelőtti meccsen a Ferencvárosból összesen öten hiányoztak, azonban úgy gondolom, hogy egy jó találkozót játszottunk velük, ami kiválóan szolgálta a felkészülést. Harmadik hete készülünk együtt, ebben a szakaszban a legfontosabb, hogy az edzőmeccsek megtörjék az erőnléti edzések, az úszások és a súlyzózások monotonságát." - mondta el a SZEGEDma.hu-nak

Varga Péter

, a csapat edzője. A délutáni találkozóra már kissé elfáradtak a játékosok, a fizikai fáradalmak mellett főleg fejben látta gyengébbnek játékosait Varga Péter, azonban ez a három hetes csúcsterhelést követően nem meglepő az edző elmondása szerint. Ettől függetlenül a BVSC elleni találkozó is hasznos volt, hiszen a mester látott biztató dolgokat az esti meccsen is. "A felkészülés harmadik hetében az általam említett célt szolgálják főképp ezek a mérkőzések, azaz megtörjék a kemény fizikai tréningeket. Kezdenek kialakulni a kapcsolatok a medencében, kezdik érezni egymást a játékosok, úgy gondolom, hogy jó irányba tartunk, jól haladunk a felkészülésben." - értékelt Varga Péter. A Szeged VE legközelebb szerdán játszik majd, augusztus 27-én, 17 órától a Szentest fogadják a szegediek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.