Bulvár

Pisztolyokat és lőszert próbáltak átcsempészni Röszkénél

Pisztolyokat és lőszert próbáltak átcsempészni Röszkénél

2014. augusztus 5., kedd
Pisztolyokat és lőszert próbáltak átcsempészni Röszkénél

Pisztolyokat és lőszert próbált Magyarországra csempészni egy montenegrói kamionsofőr Röszkénél, a bíróság elrendelte a férfi előzetes letartóztatását – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Szanka Ferenc

közölte, a három pisztolyt, a 13 töltényt és egy üres tárat a hétvégén belépésre jelentkező férfi által vezetett teherautó levegőszűrőjében elrejtve találták meg a pénzügyőrök. Az elsődleges szakértői vélemény alapján a lefoglalt fegyverek tűzfegyvernek minősülnek, a lefoglalt töltények működőképesnek látszanak, és így lőszernek tekinthetők. A lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség szökés, elrejtőzés veszélye miatt kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását, a Szegedi Járásbíróság pedig – nem jogerős döntésével – egy hónapra elrendelte a kényszerintézkedést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.