Mától kaphatók a bérletek a Szegedi Nemzeti Színház új évadára

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szinhaz27_gs

Augusztus 11-től október 18-ig válthatók bérletek a Szegedi Nemzeti Színház 2014/2015-ös évadára. A régi bérlők megszokott helyüket szeptember 13-ig válthatják újra.

A bérletek ára a benne foglalt előadásokra, a kiválasztott helyre szóló jegyek árának összegéből számítódik, de a kedvezményeket figyelembe véve, a bérletben szereplő előadások megtekintése összességében olcsóbb, mintha ugyanazokra az előadásokra külön-külön váltana jegyet a néző. Az ár tartalmazza a ruhatári szolgáltatás díját is, ugyanis kedvező tapasztalata az előző évnek, hogy a pénzforgalom megszűnésével a ruhatári kiszolgálás gördülékenyebbé vált.

A korábbi évekből sokan tudják, hogy érdemes minél hamarabb befáradni a jegyirodákba, mivel az első 300 bérletvásárló ajándék jegyet kap a Nyitány címmel szeptember 5-én a Nagyszínházban látható, az évadot és a színház új tagjait bemutató gálaműsorra. A bérletesek az évad folyamán is számíthatnak különböző akciókra: többek között a bérletükben nem szereplő előadások jegyeihez időnként jelentős árkedvezménnyel juthatnak hozzá. A bérlet révén 30 százalékos engedménnyel kérhető a vacsora árából a szegedi Novotel Hotelben, de nyolc kiváló hazai szálloda csomagajánlatából is lehet választani 10.000 + 10.000 forintos kedvezménnyel!

A bérlettájékoztató ide kattintva érhető el, amelyben a bemutatók sora, az egyes bérletek kínálata és ára, valamint a kedvezmények rendszere is olvasható. A produkciókról bővebb információt kínál a színház weboldala, valamint augusztus 11-től a jegyirodában átvehető az évad reprezentatív műsorfüzete is.

Előző sztori

Véget ért az SNTS-konferencia Szegeden

Következő sztori

Háromfrontos csatára készül a Mórahalom