Közélet

Lemezlovasok és száguldás a SzegedGokart Tuning Találkozón

Lemezlovasok és száguldás a SzegedGokart Tuning Találkozón

2014. augusztus 14., csütörtök
Lemezlovasok és száguldás a SzegedGokart Tuning Találkozón
flugosfutam15_gs

Gokartok és tuning verdák várják a száguldás szerelmeseit augusztus 19-én éjszaka a SzegedGokart Tuning Találkozón. A hangulatról heyi DJ-k gondoskodnak az éjszaka folyamán.

Augusztus 19-én, kedden a SzegedGokart pályán (6727, Szeged, Algyői út 85.) rendezik meg a SzegedGokart Tuning Találkozót. "Idén a harmadik ilyen rendezvényünket tartjuk meg, amely a gokart és a tuning verdák mellett a helyi lemezlovasok is bemutatkoznak" - mondta el portálunknak

Farkas Ferenc,

a SzegedGokart ügyvezetője. Az este fél héttől hajnalig tartó rendezvény tuning verdák versenyével és gokartozással várja a száguldás szerelmeseit, emellett a régió DJ-i is gondoskodnak a hangulatról. A büfénél egész éjszaka R'n'B buli várja a közönséget, illetve tombolasorsolás is lesz.

Programok:

- 18:30 - egyéni verseny szabadedzése és időmérője (nyeremény: pezsgő + kupa) - 19:00 - Tuning verseny (nyeremény: pezsgő + kupa) - előreláthatólag 3 zsűri tag: Kóti Zoltán (kiadóigazgató, Délmagyar) Rajnai Tamás (értékesítési vezető, Pappas Auto Magyarország Kft.) Nagy Lajos (értékesítő, Porsche Szeged) - 20:00 - gokartozás hajnalig 50%-os kedvezménnyel - az egyéni verseny döntője - 22:00 - Médiafutam (nyeremény: pezsgő) Továbbá tombolasoroláson lehet részt venni. A nyeremény egy 5000 ft-os gokart bérlet. Zenél: Dj Bigiboy, Dj Kajti, Dj Sinter, DJ Nacsa, DJ Reyez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.