Labdarúgás: győzelemmel rajtolna az újonc Tiszasziget

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

bordany_tiszasziget87_gs

A hétvégén rajtoló megyei I. osztály mérkőzései közül csak egy marad vasárnapra: a feljutott Tiszasziget a tavalyi nyolcadik Ásotthalmot fogadja. A megye legjobbjai közé visszatérő szigetiek Hevesi Tibor együttese ellen vennének repülőrajtot, a találkozót a SZEGEDma.hu élőben közvetíti vasárnap!

A Tiszasziget igyekezett kellően megerősíteni keretét a nyári átigazolási időszak alatt, a gólvágó Bernát Péter megszerzése igazán jó fogásnak tűnik. A megye II. osztályból ezüstérmesként felkerülő gárda négy év után tér vissza a Csongrád megyei I. osztályba, ahol legutóbb a 2009/10-es szezonban szerepelt. A tervek alapján nem átszállójegyet szeretnének váltani Stetakovic Marinko legényei, a középmezőnybeli helyezés eléréséhez pedig a jó rajt jóformán elengedhetetlen kellék. Az elmúlt szezonban a Tiszasziget jól szerepelt hazai pályán, 15 mérkőzéséből 10-et megnyert (bár ebben benne van a játék nélkül, 3-0-ra megnyert Székkutas elleni találkozó), három ponttal pedig négy csapat tudott távozni, név szerint a bajnok Mindszent, az Üllés, a Kiskundorozsma és a Bordány.

„Egyértelműen győzelmi szándékkal lépünk pályára vasárnap. A részemről, valamint a vezetőség részéről is elvárás a 3 pont begyűjtése a nyitófordulóban, ezt csak erősíti, hogy hazai pályán kezdjük meg szereplésünket. Bizakodásra adhat okot, hogy a csapat tagjainál is ugyan ez a győzni akarás figyelhető meg. Ha úgy alakulna az első meccs, ahogy azt elképzeltük, az nagyon jót tehetne a szezonunk további részének is. Sérültünk nincs, így a legjobb csapatunkkal várhatjuk az ásotthalmiakat” – nyilatkozta portálunknak Stetakovic Marinko, a Tiszasziget edzője.

Online

Vasárnap 17 órától folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Tiszasziget SE – Ásotthalom TE megyei I. osztályú bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk kedvenceinek!

Az Ásotthalom a tavalyi nyolcadik helyet követően idén kissé merészebb tervekkel vág neki a bajnokságnak. Az előzetes információk alapján sikerült a tavaszi keretet kibővíteni, meghatározó játékos nem távozott a csapattól, így Hevesi Tibor gárdájának minden esélye megvan arra, hogy sikerüljön végrehajtani célkitűzését. Vendégként várhatóan nem lesz könnyű dolguk Tiszaszigeten Baji Renátóéknak, viszont győzelmükkel megalapozhatnák a jó bajnoki rajtot, hiszen a tiszaszigeti vendégjáték után kétszer is hazai pályán játszik majd az Ásotthalom.

„Az első forduló mindig háromesélyes, függetlenül a csapatok játékerejétől. Természetesen szeretnénk nyerni, hiszen egy jó rajt az mindig elkísér egy csapatot az egész bajnokság során. A kezdőcsapatunkat a péntek délutáni edzést követően hirdetem ki, annyi biztos, hogy a sérült Kiszner Antalra nem számíthatunk, rajta kívül várhatóan mindenki bevethető vasárnap” – mondta el a SZEGEDma.hu érdeklődésére Hevesi Péter, a csapat edzője.

A Tiszasziget SE várható kezdőcsapata: Kispéter – Kertész B., Illés, Tumbas, Bálint T., Puhalák, Bódi, Frank, Juhász Á., Drágity, Bernát.

Az Ásotthalom TE várható kerete: Ábrahám, Urlauber (kapusok), Baji, Bokányi, Farkas F., Fodor, Grósz, Hatvani, Kothencz G., Kothencz L., Mihalkó, Németh, Rencsár, Somlyai, Szlobodnyik, Szolákovics, Török, Vastag.

Előző sztori

Labdarúgás: parázs nyitány várható Makón

Következő sztori

Ünnepi díszbe öltöztetni Újrókust