Sport

Labdarúgás: fordulatos meccsen verte az UTC a Tiszaszigetet + FOTÓK

Labdarúgás: fordulatos meccsen verte az UTC a Tiszaszigetet + FOTÓK

2014. augusztus 23., szombat
Labdarúgás: fordulatos meccsen verte az UTC a Tiszaszigetet + FOTÓK
utc_tiszasziget_mj 015

Hátrányból fordítva, 3-2-re nyert a hazai pályán játszó UTC a vendég Tiszasziget ellen a megyei I. osztály 2. fordulójában.

Az első félidő során fölényben futballoztak

Stetakovic Marinko

tanítványai, ám

Szabó Marcellt

csak egyszer tudták mattolni

Bernát Péter

révén - büntetőből. A szünet után változott a játék képe, nagyobb fokozatba kapcsoltak az újszegediek, és bár

Gajdacsi Mátyás

találatára

Drágity Dusán

még válaszolt,

Balogh Ádám

tizenegyesével a 64. percben ismét egál volt az eredmény. A hajrában végül Berndt Dániel góljával megszerezte a győzelmet az UTC, javítva így az egy héttel korábbi, tápéi vereséget. A Tiszasziget egy hét múlva a Mindszent ellenében javíthat, míg Brinszky Adriánék Ásotthalomra látogatnak.

Megyei I. osztály, 2. forduló:

Ujszegedi TC - Tiszasziget SE 3-2 (0-1)

Újszeged, Kertész utca. Vezette: Barta Norbert István (Csöngető Endre, Barna Zoltán).

UTC:

Szabó M. - Rácz, Szántó (Bánóczki - a szünetben), Bálint D., Balogh, Mészáros T., Brinszky, Valach (Kovács - a szünetben), Zsibrita, Berndt, Gajdacsi.

Játékos-edző:

Brinszky Adrián.

Tiszasziget:

Kispéter - Gárgyán, Tumbas, Illés, Bálint T., Puhalák, Bódi (Rutai 68'), Juhász (Papp 67'), Kasza (Frank 58'), Drágity (Csőke 77'), Bernát (Kiss 70').

Vezetőedző:

Stetakovic Marinko.

Gólszerzők:

Gajdacsi (59'), Balogh (64' - tizenegyesből), Berndt (82'), ill. Bernát (43' - tizenegyesből), Drágity (60').

Sárga lap:

Bálint D. (42'), Rácz (65'), Brinszky (67'), Kovács (83'), Bánóczki (89'), ill. Tumbas (64'). Brinszky Adrián:

"Természetesen, a múlt heti vereség után próbáltunk javítani hazai pályán. Mennyiségben és minőségben sem értük még utol magunkat, a mai mérkőzésen is egyenlő erők küzdelme zajlott. A küzdőszellemmel és az eredménnyel elégedett vagyok, de a játékunk még hagy kívánnivalót maga után. Persze, van még türelem a játékosok felé, önmagunkkal szemben, úgyhogy örülök a három pontnak, de hozzá kell tennem, hogy az ellenfelünk az első játékrészben jobban játszott nálunk, a második félidőben futballoztunk kreatívabban, és akkor talán többet tettünk a sikerért. Összességében egy döntetlenszagú meccs volt."

Stetakovic Marinko:

"Az első félidőben kihasználatlanul hagytunk több komoly helyzetet, ziccert is, a találkozó hajrájában pedig több odafigyeléssel elkerülhető lett volna két kapott gólunk. 60 percen keresztül jól játszottunk, de néhány cserém nem tudta maradéktalanul betartani az utasításokat és visszaesett a teljesítményünk. Az összkép mindenesetre biztató a jövőre nézve."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.