Kézilabda: a Vardar Szkopjéval döntőzik a Pick Magyarkanizsán

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pick_nexe

Második meccsét is megnyerte a IV. Kanizsa-kupán a MOL-Pick Szeged együttese. Juan Carlos Pastor legénsége a horvát RK Nexét verte 29-24-re, amivel bejutott a vasárnapi döntőbe, ahol a macedón Vardar Szkopje lesz az ellenfele – adta hírül a pickhandball.hu.

A honlap cikke szerint a meccs elején a horvát együttes vezetett, azonban az első félidő hajrájában sok könnyű gólt szerzett a szegedi alakulat, így sikerült fordítania. A második félidőben már magabiztosan játszottak Vadkertiék, még az sem zökkentett ki őket, hogy Mindegía (térd), Zubai (kézfej), Robledo (boka) és Vranjes (hát) is sérülést szenvedett. Egyikőjük sem tudott visszaállni, így beállóban előbb Blazevic, majd Vadkerti szerepelt. A vége sima volt, a népes MOL-Pick-tábor méltán ünnepelte a kedvenceit.

IV. Kanizsa-kupa, A csoport:

MOL-Pick Szeged-RK Nexe 29-24 (13-11)
Magyarkanizsa.
Szeged: Wyszomirksi – Prodanovics 5, Balogh 4/1, Mindegía, Zubai, Ilyés 1, Källman 2. Csere: Blazevic, Bombac 3, Robledo 4, Ancsin 4, Vadkerti 1, Parrondo 1, Vranjes 4, Fekete. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Nexe: Lelic – Crnic 2, Sokolic 5, Kruzic 2, Mrdenovic 1, Vegar 1, Eter 1. Csere: Sakic 4, Tomas, Herceg 1, Nuic 2/1, Celebi 2.
Kiállítás: 2 perc, ill -.
Hétméteres: 2/1, ill. 1/1.

Előző sztori

Labdarúgás: a szombati megyei eredmények + TABELLÁK

Következő sztori

Navracsics: a totalitárius rendszerek egyetlen ellenszere a demokráciában élő nemzetek közössége