Bulvár

Keresik az év kutyabarát helyét

Keresik az év kutyabarát helyét

2014. augusztus 21., csütörtök
Keresik az év kutyabarát helyét
SZS20140419_kutyafuttaban_045

Szeptember 15-ig lehet szavazni az év kutyabarát helyére, a díjat az internetes voksok alapján több kategóriában osztják majd ki szeptember 18-án - olvasható a kutyabarat.hu portálon megjelent felhívásban.

Az Év kutyabarát helye 2014 pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy Magyarországon is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A magyar kutyatartók által legjobbnak ítélt kutyabarát helyeket több kategóriában keresik: szálloda, panzió, étterem, kávézó, munkahely és borbár is elnyerheti a címet. Mint írták, nem hivatalos adatok szerint csak Budapesten 300 ezer kutyatartó van, akiknek 90 százaléka együtt él kutyájával. Országos viszonylatban, leginkább a nagyobb városokat tekintve még körülbelül 500 ezer felelős kutyatartót tartanak számon. A kutyabarat.hu - a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartva - a kutyás társadalom kultúrájának fejlesztéséért küzd, valamint a tudatos és felelős állattartásra kívánja felhívni a figyelmet. Célja, hogy bemutassa azokat a helyeket, melyek figyelmet fordítanak az egyre népszerűbbé váló kutyabarát trendekre. A pályázat nyertesei üzletükben, illetve weboldalukon használhatják a címet. A szavazásról és a pályázatról részletes információ az

azevkutyabarathelye.hu

oldalon olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.