Bulvár

Fákat döntött ki a Szegeden átrobogó zivatar + VIDEÓ (FRISSÍTVE)

Fákat döntött ki a Szegeden átrobogó zivatar + VIDEÓ (FRISSÍTVE)

2014. augusztus 2., szombat
Fákat döntött ki a Szegeden átrobogó zivatar + VIDEÓ (FRISSÍTVE)
kortoltes_utca

Olvasónktól kaptuk a fenti képet, amelyen az látszik, a Körtöltés utca és Jakab Lajos utca találkozásánál egy derékvastagságú fa dőlt az útra, akadályozva ezáltal a forgalmat. A helyszínen egy villamosvezeték is leszakadt.

Egy másik olvasónk arról számolt be, a Bimbó utcában is letört egy fa nagyobb ága, míg egy másik ága a könyékbeli autókat veszélyeztetve lógott. A problémát a kiérkező tűzoltók közbeavatkozása oldotta meg.

A Szegedre zúduló zivatar 40 km/órás széllökésekkel, villámlással és jégesővel érkezett meg a városba. A levegő hőmérsékletét hét fokkal csökkentette, volt tehát pozitív következménye is a zuhénak, a károkat ellensúlyozva. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján komolyabb vihar már nem várható a szombati nap folyamán a Tisza-parti városban. http://www.youtube.com/watch?v=zC2kGhogScQ

Csak úgy kopogott a jég - forrás: Rosemary Mallard/Facebook

vihar_zivatar_szeged_revesz_zsolt

Révész Zsolt fotója

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.