Sport

Vízilabda: tökéletes mérleggel első a magyar válogatott Düssedorfban

Vízilabda: tökéletes mérleggel első a magyar válogatott Düssedorfban

2014. július 6., vasárnap
Vízilabda: tökéletes mérleggel első a magyar válogatott Düssedorfban
ahidszegedbeton_vizilabda_mj-05

A magyar vízilabda-válogatott százszázalékos teljesítménnyel megnyerte a Németország Kupáért kiírt düsseldorfi tornát: Benedek Tibor szövetségi kapitány csapata az Egyesült Államok együttesét győzte le 12-11-re vasárnap.

A július 14-én kezdődő margitszigeti Európa-bajnokság főpróbájának tekinthető eseményen a világbajnoki címvédő magyar együttes - amint az a vlv.hu helyszíni tudósításából kiderült - három szoros meccset játszott. A magyarok pénteken Montenegró (9-8), szombaton pedig a németek (10-8) ellen diadalmaskodtak. "Megint csak azt tudom mondani, hogy meg vagyok elégedve, mert annak ellenére, hogy tegnap késő este játszottunk, ma reggel ugyanolyan motiváltan, lelkesen játszottak a fiúk. Az pedig, hogy ezeket a szoros meccseket a végén meg tudjuk nyerni, nagyon előremutató a jövőt tekintve." - nyilatkozta

Benedek Tibor

a vasárnapi meccs lefújása után a honlapnak.

Eredmény:

Magyarország-Egyesült Államok 12-11 (1-3, 5-2, 5-5, 1-1)

A magyar góldobók:

Tóth M. 3, Varga Dániel, Hosnyánszky, Vámos 2-2, Erdélyi, Varga Dénes, Madaras.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.