Vízilabda: tökéletes mérleggel első a magyar válogatott Düssedorfban

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ahidszegedbeton_vizilabda_mj-05

A magyar vízilabda-válogatott százszázalékos teljesítménnyel megnyerte a Németország Kupáért kiírt düsseldorfi tornát: Benedek Tibor szövetségi kapitány csapata az Egyesült Államok együttesét győzte le 12-11-re vasárnap.

A július 14-én kezdődő margitszigeti Európa-bajnokság főpróbájának tekinthető eseményen a világbajnoki címvédő magyar együttes – amint az a vlv.hu helyszíni tudósításából kiderült – három szoros meccset játszott. A magyarok pénteken Montenegró (9-8), szombaton pedig a németek (10-8) ellen diadalmaskodtak.

“Megint csak azt tudom mondani, hogy meg vagyok elégedve, mert annak ellenére, hogy tegnap késő este játszottunk, ma reggel ugyanolyan motiváltan, lelkesen játszottak a fiúk. Az pedig, hogy ezeket a szoros meccseket a végén meg tudjuk nyerni, nagyon előremutató a jövőt tekintve.” – nyilatkozta Benedek Tibor a vasárnapi meccs lefújása után a honlapnak.

Eredmény:

Magyarország-Egyesült Államok 12-11 (1-3, 5-2, 5-5, 1-1)
A magyar góldobók: Tóth M. 3, Varga Dániel, Hosnyánszky, Vámos 2-2, Erdélyi, Varga Dénes, Madaras.

Előző sztori

Hőségriadó Csongrád megyében!

Következő sztori

Németh Zsolt: Magyarország támogatja Ukrajna területi integritásának megőrzését