Közélet

Vadásszon táblára a szegedi rendőrséggel!

Vadásszon táblára a szegedi rendőrséggel!

2014. július 21., hétfő
Vadásszon táblára a szegedi rendőrséggel!

A Szegedi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a megrongálódott, a "kint maradt" és a kopott táblák felderítésére.

A közlekedés résztvevői számos olyan helyzettel találkozhatnak, amikor a közlekedés rendjét meghatározó jelzőtáblák nem megfelelőek. Ezen problémák kezelése közös érdekünk, ugyanis az egyes utaknak más-más szerv a kezelője és ezen szerveknek kell gondoskodniuk arról, hogy közútjaink biztonságos közlekedésre alkalmasak legyenek. A balesetek számának csökkentése, valamint a biztonságosabb közlekedési környezet kialakítása érdekében a Szegedi Rendőrkapitányság az illetékes társszervekkel együttműködve „Táblavadász” akciót hirdet – első körben - Szeged város területén, melyhez várják a lakosság észrevételeit - írják felhívásukban. Arra kérik a szegedieket, hogy jelentsék a "kint maradt" táblákat, a megrongálódott vagy felismerhetetlenségig kopott közúti jelzéseket, mégpedig 6724 Szeged, Párizsi Krt. 16-22. Szegedi Rendőrkapitányság postai cím alatt. A borítékra írják rá, "Táblavadászat". A bejelentéseket augusztus 31-ig várják, a hiba részletes leírásával, fényképpel, valamint a helyszín pontos feltüntetésével. A beküldő sem maradhat névtelen, elérhetőségét, telefonszámát és lakcímét is kérek. A rendőrkapitányság jelezte, csak a fentebb említett adatokkal ellátott borítékot veszik figyelembe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.