Közélet

Támogatás és példamutatás a szegedi koraszülött mentésért

Támogatás és példamutatás a szegedi koraszülött mentésért

2014. július 2., szerda
Támogatás és példamutatás a szegedi koraszülött mentésért
kolompar_laszlo_adomany_ujszulottmento

A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány munkájának támogatására nyújtott át 100 ezer forint adományt Kolompár László, a kuratórium elnökének Pintér Sándornak.

A Csongrád Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke magánszemélyként támogatta a három és fél megyében dolgozó Életmentő Szolgálatot.

Kolompár László

elmondta, adományával háláját szeretné kifejezni a Szolgálatnak: „Én magam hivatásos nevelőszülőként kilenc gyermeket nevelek, tudom, hogy milyen sok múlik azon, hogy időben érkezzen a segítség és ott legyen a mentőautó, mikor szükség van rá.” Az elnök hozzátette, hogy ezzel a támogatással példát is szeretne állítani abban, hogy mennyire fontos a legkiszolgáltatottabbak, a koraszülöttek, újszülöttek segítése.

Pintér Sándor

hálásan fogadta az adományt, mely az új koraszülött mentőautó berendezésének (inkubátor, lélegeztetőgép, infúziós pumpák stb.) megvásárlásában segít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.