Közélet

Nyerjen jegyet a szabadtérire! - A csárdáskirálynő

Nyerjen jegyet a szabadtérire! - A csárdáskirálynő

2014. július 7., hétfő
Nyerjen jegyet a szabadtérire! - A csárdáskirálynő
csardaskiralyno

Nem tudja milyen programot válasszon hétvégére? Szívesen ellátogatna a szegedi szabadtéri előadásaira? Megkísértené szerencséjét? Játsszon páros belépőkért a szabadtéri színház második előadására, A csárdáskirálynő című operettre.

Kálmán Imre operett-sikere, A csárdáskirálynő szerepel műsoron, melyet utoljára közel egy évtizede láthatott a Dóm téri közönség. Az előadás a Budapesti Operettszínházzal közösen valósul meg. Ebben a műfajban hosszú évek óta nem szerepelt a Dóm téren előadás a Nagymező utcai teátrumtól, mely az operett nagyköveteként számos országban kedvelt vendég. Az Operettszínháztól megszokott magas színvonalon, modern formában, de az operettek műfaji kereteit tiszteletben tartva, parádés, vendégekkel megtűzdelt szereposztással kerül színre a darab. A történet az első világháború idején játszódik, és bár ezt általában nem hangsúlyozzák az alkotók, ebben a koncepcióban, a világégés évfordulójának apropójából, némiképp kiemelik majd.

Játsszon velünk, nyerjen jegyet A csárdáskirálynő július 12-i előadására! Ehhez nem kell mást tennie, mint válaszolni alábbi kérdésünkre:

- A kettős szereposztásban ki bújik július 12-én Szilvia bőrébe? (Segítséget a Szegedi Szabadtéri Játékok weboldalán talál.) A) Bordás Barbara B) Fischl Mónika C) Szendy Szilvi

A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail, vagy a

szegedma@gmail.com

címre várjuk a játékos nevének, telefonos elérhetőségeinek megadásával

legkésőbb július 9. (szerda) 10 óráig

. Szerencsés játékosainkat e-mailben és telefonon értesítjük a nyereményről, belépőjüket a Reök-jegyirodában vehetik át, fényképes igazolvány felmutatásával. A játék során 5 darab páros belépőt sorsolunk ki.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.