Sport

Női futball: az alsóház élére törne a SZAK

Női futball: az alsóház élére törne a SZAK

2014. július 31., csütörtök
Női futball: az alsóház élére törne a SZAK
szak_honved_013

Javában zajlik a felkészülés a női labdarúgó NB I-es Szegedi AK együttesénél, és bár a csapat alapvető céljai nem változtak, nagy várakozás előzi meg a 2014/2015-ös szezont.

Nem pihentek sokat a ZTE elleni, június közepi osztályozó párharcot

magabiztosan megnyerő

szegedi lányok, a gárda már az idény előtti munka negyedik hetében jár. A keret együtt maradt, az egyetlen távozó

Marsi Krisztina

, aki kölcsönszerződése lejártával visszatért az FTC-hez. Érkezett ugyanakkor

Kerekes Eszter Julianna

Cserkeszőlőről. A 15. születésnapját nem régen betöltött támadó a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztály elmúlt két pontvadászata során 35 meccsen 47 gólt szerzett. Szintén a felnőttek között folytatja az utánpótlásból felkerülő

Guth Renáta

, aki az U17-es élvonal tavalyi küzdelmeiben 19 fellépésen 8 találattal segítette a szegedieket. „Tárgyalásban állunk még néhány játékossal, szeretnénk egy bővebb, 18-20 fős kerettel nekivágni a bajnokságnak. Úgy gondolom, a versenyhelyzet jót tesz majd a teljesítményünknek. Alapvetően a kiesett Honvéd helyét átvevő Doroggal és az Újpesttel kell felvennünk a versenyt, de a Femina megelőzése sem tűnik elérhetetlen célnak. A legfontosabb, természetesen, hogy gond nélkül kiharcoljuk a bennmaradást az NB I-ben” – árulta el portálunknak

Cserenkó Szabolcs

vezetőedző. A SZAK edzőmérkőzésen legközelebb augusztus 3-án lép pályára 13 órától a másodosztályú Monor vendégeként. Az NB I augusztusi rajtja előtt Zimányi Kovács Anikóék találkoznak még a Gyulával és a Szigetvári Vasassal, illetve a Balástya fiú serdülőjével is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.