Közélet

Maláj utasszállító: Kövér László részvétét fejezte ki

Maláj utasszállító: Kövér László részvétét fejezte ki

2014. július 22., kedd
Maláj utasszállító: Kövér László részvétét fejezte ki

Táviratban fejezte ki részvétét a holland, illetve a malajziai képviselőház és a szenátus elnökének Kövér László, Országgyűlés elnöke a maláj légitársaság Ukrajnában lezuhant utasszállító gépének katasztrófája miatt.

Az Országgyűlés sajtóirodájának keddi közleménye szerint a magyar törvényhozás elnöke megdöbbenésének adott hangot, és mély együttérzéséről biztosította az áldozatok hozzátartozóit.

Mátrai Márta

, az Országgyűlés háznagya a Holland Királyság budapesti nagykövetségén tett részvétlátogatást, és az áldozatok emlékére nyitott könyvben a magyar emberek szolidaritását tolmácsolta - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. A maláj nemzeti légitársaság Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó Boeing 777-es gépe múlt csütörtökön zuhant le Kelet-Ukrajnában, oroszbarát szakadárok által ellenőrzött területen. A katasztrófában 298 ember vesztette életét. Az áldozatok között 192 holland állampolgár volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.