Jótékonysági ketrecfoci a hátrányos helyzetű gyerekekért

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

MaltaiPlakat_19

Jótékonysági ketrecfocitornát rendeznek vasárnap a Retek utcai Máltai Játszótér, Játszóház és Sportpark területén. A Máltai Szeretetszolgálat és az ilovesport.hu közös programja a hátrányos helyzetű gyerekek nyári táboroztatását hivatott segíteni.

A mérkőzések három a három ellen zajlanak, tíz percig vagy két gólig. A szervezők maximum négyfős csapatok jelentkezését várják péntek éjfélig. Regisztrálni az ilovesport.hu oldalon lehet. A nevezési díj (minimum) 1000 forint játékosonként. A bíróküldésről és az oklevelekről, érmekről a Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád Megyei Igazgatósága gondoskodik. A sportparkban egyéb kiegészítő programok is várják az érdeklődőket, így játszóház, heteslövő verseny, trambulin, vagy éppen street workout bemutató.

“A Máltai Szeretetszolgálattal közösen szervezzük a tornát. Mivel számukra az Európai Unió előír különböző kötelező felújításokat, amik miatt a nyári táborokra már nem maradt túl sok pénzük. Ennek kapcsán merült fel, hogy segítségül szerveznénk egy jótékonysági eseményt, aminek a bevétele teljes egészében a szeretetszolgálathoz kerülne” – árulta el portálunknak Jobbágy Róbert társszervező az ilovesport.hu képviseletében. Hozzátette, nagyjából 20 csapat részvételére számítanak a vasárnap reggel fél 9-kor kezdődő tornán.

Előző sztori

Devizahitelesek tüntettek a Parlament előtt

Default thumbnail
Következő sztori

NFM: szombattól hét órával hosszabb a hétvégi kamionstop

Legutóbbi hasonló cikkek