Sport

Jótékonysági ketrecfoci a hátrányos helyzetű gyerekekért

Jótékonysági ketrecfoci a hátrányos helyzetű gyerekekért

2014. július 4., péntek
Jótékonysági ketrecfoci a hátrányos helyzetű gyerekekért
MaltaiPlakat_19

Jótékonysági ketrecfocitornát rendeznek vasárnap a Retek utcai Máltai Játszótér, Játszóház és Sportpark területén. A Máltai Szeretetszolgálat és az ilovesport.hu közös programja a hátrányos helyzetű gyerekek nyári táboroztatását hivatott segíteni.

A mérkőzések három a három ellen zajlanak, tíz percig vagy két gólig. A szervezők maximum négyfős csapatok jelentkezését várják péntek éjfélig. Regisztrálni az

ilovesport.hu

oldalon lehet. A nevezési díj (minimum) 1000 forint játékosonként. A bíróküldésről és az oklevelekről, érmekről a Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád Megyei Igazgatósága gondoskodik. A sportparkban egyéb kiegészítő programok is várják az érdeklődőket, így játszóház, heteslövő verseny, trambulin, vagy éppen street workout bemutató. "A Máltai Szeretetszolgálattal közösen szervezzük a tornát. Mivel számukra az Európai Unió előír különböző kötelező felújításokat, amik miatt a nyári táborokra már nem maradt túl sok pénzük. Ennek kapcsán merült fel, hogy segítségül szerveznénk egy jótékonysági eseményt, aminek a bevétele teljes egészében a szeretetszolgálathoz kerülne" - árulta el portálunknak

Jobbágy Róbert

társszervező az ilovesport.hu képviseletében. Hozzátette, nagyjából 20 csapat részvételére számítanak a vasárnap reggel fél 9-kor kezdődő tornán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.