Közélet

Ének- és táncverseny az ÁGOTA-tábor Ki mit tudján + FOTÓK

Ének- és táncverseny az ÁGOTA-tábor Ki mit tudján + FOTÓK

2014. július 30., szerda
Ének- és táncverseny az ÁGOTA-tábor Ki mit tudján + FOTÓK
agota_ki_mit_tud23_gs

Hip-hop és cigánytáncban, versmondásban, ügyességi feladatokban is megmérkőzhettek a fiatalok az ÁGOTA-tábor "Ki mit tud?" keddi vetélkedőjén.

Az ÁGOTA-tábor keddi napján mindenki a legkreatívabb, legügyesebb oldalát mutathatta meg a zsűri, és természetesen egymás előtt. A Ki mit tud? vetélkedő alkalmából a gyerekek szinte bármiben megcsillogtathatták tehetségüket a verseléstől a sportoláson át - fő a kellemes szórakozás, és az önbizalom növelése. "Mint szinte minden programunknak, úgy ennek is pedagógiai célzata volt, a fiatalok ugyanis a szereplés élményét élhették meg ezáltal. Telis-tele vannak tehetségekkel, sokuk azonban nem meri felvállalni, hogy kezébe veszi a mikrofont vagy kiáll a színpadra" – mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére

Kothencz János

, az ÁGOTA Alapítvány létrehozója. A gyerekek számtalan kategóriában indulhattak a megmérettetésen: volt aki versszavalással vagy énekkel nevezett, de láthattunk hip-hop és cigánytáncokat is, az atlétikusabbak pedig szaltóztak és cigánykereket vetettek. A tábor támogatóit is vendégül látták ezen a napon. Jelen volt

Acsay Lajos

a Vitaricum éléről, valamint a Szegedi Sütödék Kft., a Zöld Fa ABC és a Favorit pékség képviselői, akik pékáruval látják el a táborlakókat minden nap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.