Közélet

Az ÁSZ szerda délutánig fogadja a sajtótermékek hirdetési árjegyzékeit

 Az ÁSZ szerda délutánig fogadja a sajtótermékek hirdetési árjegyzékeit

2014. július 29., kedd
 Az ÁSZ szerda délutánig fogadja a sajtótermékek hirdetési árjegyzékeit

Szerdán 16 óráig fogadja az Állami Számvevőszék (ÁSZ) azon sajtótermékek hirdetési árjegyzékeit, amelyek az október 12-ére kitűzött önkormányzati választásokhoz kapcsolódóan politikai hirdetést szándékoznak közzétenni.

Az ÁSZ keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében emlékeztetett: a választási eljárásról szóló törvény szerint a kampányban csak olyan sajtótermék tehet közzé politikai hirdetést, amely a választás kitűzését követő öt munkanapon belül eljuttatja hirdetési árjegyzékét az ÁSZ-nak, és ezt az intézmény nyilvántartásba veszi, honlapján közzéteszi. A megküldött árjegyzékeket az ÁSZ a szintén október 12-ére kitűzött nemzetiségi önkormányzati választásokra vonatkozóan is figyelembe veszi - olvasható a közleményben. Hozzátették: a törvényi előírás értelmében azok a sajtóorgánumok, amelyek kizárólag a nemzetiségi önkormányzati választásokkal kapcsolatban tennének közzé politikai hirdetést, augusztus 5-én 16 óráig küldhetik el hirdetési árjegyzéküket az ÁSZ-nak. Az érintett sajtóorgánumok elektronikus úton a valasztas2014@asz.hu címre, postán a 1364 Budapest 4., Pf. 54. címre küldhetik meg az árjegyzékeket, személyesen pedig a Budapest V., Apáczai Csere János utca 10. címen adhatják le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.