Közélet

Az Aquapolisban hűsölhettek az ÁGOTA-tábor lakói + FOTÓK

Az Aquapolisban hűsölhettek az ÁGOTA-tábor lakói + FOTÓK

2014. július 26., szombat
Az Aquapolisban hűsölhettek az ÁGOTA-tábor lakói + FOTÓK
szeged_napfenyfurdo10_gs

A strandolásról, pihenésről szólt a pénteki nap az ÁGOTA-tábor lakói számára, akik a Napfényfürdő Aquapolis hűs habjaiban mártózhattak meg. Sokuk számára ritkán adatik csupán meg, hogy egy ilyen fürdőkomplexumban kapcsolódhassanak ki.

Szinte az egész pénteki napot a Napfényfürdő Aquapolis medencéiben tölthették az ÁGOTA-tábor lakói. "Strandnapot tartottunk ma a gyerekekkel, és láthatóan mindenki nagyon jól érezte magát.

Fülöp Levente

segítségével immáron harmadik éve juthatnak ki a táborozók a fürdőbe, a legtöbb nehéz sorsú gyermeknek nagyon ritkán adatik csak meg, hogy meglátogathasson egy ilyen komplexumot" - mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére

Kothencz János

, az ÁGOTA Alapítvány létrehozója. A fiatalok késő délutánig csúszdázhattak és lubickolhattak a hűsítő habok között, a programok azonban ezzel nem értek véget: az egyik táborozót is felköszöntötték 17. születésnapja alkalmából, majd elkezdték a készülődést az ÁGOTA Bálra. Itt társastáncokat tanulhatnak majd, megismerkedhetnek például a rumba vagy a szamba lépéseivel is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.