Közélet

A kerékpározást népszerűsíti a Scabello Bt.

A kerékpározást népszerűsíti a Scabello Bt.

2014. július 10., csütörtök
A kerékpározást népszerűsíti a Scabello Bt.
uszt_logo

Új B+R kerékpártárolóival, az ahhoz kapcsolódó öltözők és zuhanyzók felújításával a kerékpáros közlekedést és ezáltal a fenntartható fejlődést népszerűsíti a tápéi Scabello Bt.

kerekpar

Az ország számos színháza számára díszletet gyártó, megbízható, kitűnő munkájáról ismert és elismert cég gyártási technológiáit tekintve már korábban is a környezetvédelem mellett kötelezte el magát. Most felismerve és szem előtt tartva a motorizált közlekedés hátrányait, illetve a kerékpáros közlekedés előnyeit, újabb lépést tettek afelé, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat. Az Új Széchenyi Terv keretén belül, az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozásával megvalósuló beruházás, az új kulturált tároló nyújtotta kényelem és biztonság nagyban segíti, hogy még inkább elterjedjen a kerékpáros közlekedés. A Scabello Bt. legfőbb reménye, hogy mind többen hagyják majd otthon autójukat - hozzájárulva ezzel a környezetvédelemhez és nem mellesleg saját egészségük védelméhez. Ahogy a díszletek gyártása során folyamatos figyelmet fordítanak arra, hogy csökkentsék a károsanyag-kibocsátást, úgy tágabb környezetükre is odafigyelve szeretnék, ha a motorizált közlekedés kiszorításával minél kevesebb szennyező elem jutna a környezetbe. Ennek a törekvésnek pedig hosszú távú áldásos hatása is van: csökkenthető a lég-, víz- és talajszennyezés, zaj- és fényszennyezés, az élőhelyek pusztítása. A Scabello Bt. így egy aprónak tűnő fejlesztéssel nemcsak munkavállalóinak kedvez, de közvetlen környezetét is kíméli, sőt - a jövő generációjára gondolva - globális hatású jótékony következményekre is gondol. A fontos beruházás megvalósulását június 7-én kerékpárosnappal ünnepelték. A jó hangulatú rendezvényen nemcsak a beruházás célcsoportja, vagyis a cég munkavállalói és családjaik, a beszállítók és a vásárlók vehetnek részt, de a tápéi lakosság is csatlakozott hozzájuk. A napfényes szombati délután során páran minden bizonnyal kedvet kaptak a tekeréshez. (X)

scabello_logo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.