/

Átvette kinevezését: újabb négy évig Szabó Gábor az SZTE rektora

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fekete Károly; Fülöp József; Szabó Gábor; Shattuck, John; Szávai Ferenc; Áder János; Schõner Alfréd; Balog Zoltán; Szabó Lajos; Mezey Barna; Bódis József

Szerda délután átvette újabb négy évre szóló megbízatását Szabó Gábor akadémikus, a Szegedi Tudományegyetem rektora Áder János köztársasági elnöktől.

A Sándor-palotában tartott ünnepélyes eseményen Szabó Gábor mellett Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora, Fekete Károly, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora, Fülöp József, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem rektora, Mezey Barna, az Eötvös Loránd Tudományegyetem rektora, Schőner Alfréd, az Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetem rektora, John Shattuck, a Közép-európai Egyetem rektora, Szabó Lajos, az Evangélikus Hittudományi Egyetem rektora és Szávai Ferenc Tibor, a Kaposvári Egyetem rektora vehette át a kinevezést igazoló dokumentumot. A rendezvényen jelen volt Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere is.

Mint azt korábban írtuk, az SZTE vezetői pozíciójára egyedül Szabó Gábor adta be pályázatát, amelyet februárban az egyetem szenátusa 48 igen és egyetlen nem szavazat mellett fogadott el.

Default thumbnail
Előző sztori

Vb-2014: Újabb sikerükkel a továbbjutás küszöbén a hollandok

Következő sztori

Labdarúgás: a megyei foci ünnepelte nagyjait Dorozsmán + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek