Bulvár

Újabb embercsempész került rendőrkézre Mórahalmon

Újabb embercsempész került rendőrkézre Mórahalmon

2014. június 16., hétfő
Újabb embercsempész került rendőrkézre Mórahalmon

Szír, tunéziai és palesztin határsértőket szállított kocsijában az a budapesti férfi, aki június 15-én Mórahalom külterületén került rendőrkézre - adta hírül a police.hu.

A járőrök – a polgárőrök jelzése alapján – az 55-ös főút 31-es kilométerénél 4 óra 15 perckor állítottak meg egy Ford Transit típusú kisbuszt. A járművet egy magyar állampolgár vezette, míg az utastérben 6 szír, 1 tunéziai és 1 palesztin állampolgár tartózkodott. Az utasok sem személyazonosságukat, sem jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, ezért előállították őket a Szegedi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indult velük szemben. A 38 éves sofőr ellen embercsempészés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

B. István

gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy 100.000 forintot kapott volna, ha a határsértőkkel eljut Ausztriába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.