Közélet

Pénztárcát lopott, majd a bankkártyával Sándorfalván vett fel pénzt - felismeri?

Pénztárcát lopott, majd a bankkártyával Sándorfalván vett fel pénzt - felismeri?

2014. június 26., csütörtök
Pénztárcát lopott, majd a bankkártyával Sándorfalván vett fel pénzt - felismeri?
atm3_0

A képen látható férfi Szeged belvárosában lopott el egy pénztárcát, majd egy sándorfalvi automatából pénzt is vett fel a sértett kártyájáról.

A Szegedi Rendőrkapitányság Újszegedi Rendőrőrse 06010/2954/2014. bűnügyi számon eljárást folytat lopás vétsége elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettes május 23-án 11 óra és 13 óra közötti időben Szeged belvárosában eltulajdonított egy fekete bőrpénztárcát a benne lévő készpénzzel, bankkártyával és személyes iratokkal. Ezt követően a férfi 21 óra körüli időben az egyik sándorfalvi ATM automatából készpénzt vett fel a sértett bankszámlájáról. Az ismeretlen tettesről az ATM felvételt készített - írja a police.hu. A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.