Sport

Megye I-es tippbajnok: Garamvölgyi Gergő 17 pontos

Megye I-es tippbajnok: Garamvölgyi Gergő 17 pontos

2014. június 2., hétfő
Megye I-es tippbajnok: Garamvölgyi Gergő 17 pontos
sandorfalva_hfc_mj-39

Tippbajnok játékunkban a Sándorfalva SK kapusa, Garamvölgyi Gergő tippelt a 29. fordulóra, összesen 17 pontot gyűjtött, így a második helyet foglalhatta el.

Tóth János

alakulatának hálóőre nagyszerűen érzett rá a Csongrád és a Szentes örökrangadójának 4-1-es végeredményére, de a forduló előzetesen legizgalmasabb összecsapása, az UTC és a HFC találkozója kapcsán sem tévedett nagyot. Nullát csak a tavasszal gyengélkedő FK 1899 Szeged ásotthalmi fiaskója, illetve a Csanádpalota tápéi pontvesztése okán kellett a kapus neve mellé beírnunk, mindent egybevetve pedig egészen a lista második pozíciójáig lépett fel

Garamvölgyi Gergő

. A verseny Mazeti termékekért folyik. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb a hálóőr. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Garamvölgyi Gergő tippjei a 29. fordulóra – és az eredmények:

Tápé ESK – Csanádpalota FC

2-1

– végeredmény: 1-1; – kapott pont: 0 Tisza Volán SC – Algyő SK

3-0

– végeredmény: 2-1; – kapott pont: 2 Szegedi VSE – Mórahalom VSE

1-3

– végeredmény: 0-4; – kapott pont: 2 Makói FC – Nagymágocs SE

5-0

– végeredmény: 5-1; – kapott pont: 3 Ásotthalmi TE – FK 1899 Szeged

2-3

– végeredmény: 2-0; – kapott pont: 0 Csongrád TSE – Szentesi Kinizsi TE

4-1

– végeredmény: 4-1; – kapott pont: 4 Újszegedi TC – HFC

3-1

– végeredmény: 3-2; – kapott pont: 3 Sándorfalva SK – Kisteleki TE

4-0

– végeredmény: 3-0; – kapott pont: 3

A Tippbajnok jelenlegi állása:

1. Czirják Tamás (Mórahalom) 20 pont 2. Garamvölgyi Gergő (Sándorfalva) 17 pont 3. Bíró Mihály (Csongrád) 16 pont 4. Ábrahám Tamás és Urlauber István (Ásotthalom) 15 pont 5. Tombácz Róbert (UTC) 14 pont 6. Pluhár Gábor (SZVSE) 13 pont 7. Czirbus Gábor (Makó) 11 pont 7. Andrei-Grigore Potoret (Csanádpalota) 11 pont 9. Kispéter Zoltán (Tápé) 9 pont 10. Vasas Gábor (HFC) 8 pont 10. Brunczvik Dániel (FK 1899 Szeged) 8 pont 10. Szűcs Marcell (Algyő) 8 pont 13. Dongó Dénes (Tisza Volán) 7 pont

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.