Közélet

Kiválasztották a Szeged Szépe 2014 döntőseit + FOTÓK

Kiválasztották a Szeged Szépe 2014 döntőseit + FOTÓK

2014. június 30., hétfő
Kiválasztották a Szeged Szépe 2014 döntőseit + FOTÓK
szegedszepe_mj-064

Tizennyolc királynőjelöltet választottak ki a Szeged Szépe elődöntőjén, további három lány a közönségszavazatok alapján jut be.

Szerbiából és Szlovákiából is jelentkeztek a hetedik Szeged Szépe versenyre, melynek főszervezője,

Gera Gábor

az elődöntő után elmondta, idén kevesebb lány mérettette meg magát, ám a korábbi évekhez képest erősebb volt a mezőny. Ezt támasztja alá, hogy hat lányt kétszer is szemügyre vett a zsűri, melynek tagjai között a

2013-as szépségkirálynő

,

Czibolya Nikolett

is helyet foglalt a verseny támogatói és egy személyi edző mellett. „Elsősorban az arcot, a testet és a kisugárzást néztük, ezen kívül a hölgyeket próbáltuk jobban megismerni, kérdéseket tettünk fel nekik. A pontösszesítésnél kiderült, egy-két esetben teljesen eltérő volt a zsűritagok véleménye, de szerintem ez is hozzájárult ahhoz, hogy a legjobb eredmény megszülessen” – nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak Gera Gábor. Az elődöntőn a tizennyolc továbbjutó mellett három további lányt is kiválasztottak, akik akkor jutnak a verseny döntőjébe, ha valaki nem tud részt venni a verseny további részén. A szervezők kíváncsiak mindenkinek a véleményére, így három hölgyet a közönség szavazhat a döntőbe. Gera Gábor elmondta, hétfőn déltől várják a szavazatokat, mellyel kapcsolatban a

facebookos oldalukon

és

honlapjukon

tájékozódhatnak az érdeklődők.

Zentáról érkezett a Szeged Szépe elődöntőjére Alekszoszka Tamara, aki először jelentkezett szépségversenyre, méghozzá testvérével együtt. „Nagyon izgultam, sok a szép a lány jelentkezett, így erős volt a mezőny” – magyarázta. Hozzátette, azért jelentkezett, mert Szerbiában kevés szépségversenyt hirdetnek és megtetszett neki a Szeged Szépe kiírása. Ács Rea is először vonult bikiniben és magas sarkúban zsűri elé, őt magát is meglepte, hogy nem izgult. A szegedi szépségtől megtudtuk, a zsűri tagjai arra kérték, meséljen magáról, kíváncsiak voltak arra, hogy hova szeretne például elutazni és pontoznia is kellett magát. A kiskőrösi Csehi Evelint a kíváncsiság vette rá, hogy jelentkezzen. Kérdésünkre elmondta, szereti kipróbálni magát minél több területen, hat éve egy modelltanfolyamot is elvégzett, most pedig életében először egy szépségversenyre jelentkezett. Mint minden évben, ezúttal is jótékonysági rendezvényeken vesznek részt a döntősök, s mint megtudtuk, idén kiemelten a mellrák elleni küzdelem oldalán sorakoznak fel a szépségek, országosan szeretnék felhívni a figyelmet erre a betegségre, mely ha időben felfedezik, kezelhető. A lányokkal a Balaton Soundon és a SZIN-en is találkozhat bárki, hiszen a Szeged Szépe verseny idén is színes programokat kínál a döntősöknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.