Közélet

Zsigó: az ellenfelek ugyanazok, újra le kell győzni őket

Zsigó: az ellenfelek ugyanazok, újra le kell győzni őket

2014. május 24., szombat
Zsigó: az ellenfelek ugyanazok, újra le kell győzni őket

Bár április 6-án történelmi győzelmet arattunk, de ez semmiféle garanciát nem jelent, hiszen ugyanazok az ellenfeleink most vasárnap, ugyanúgy le is kell győznünk őket – jelentette ki Zsigó Róbert.

A Fidesz szóvivője szombati sajtótájékoztatóján felhívta a figyelmet, hogy a szélsőjobboldali Jobbik veszélyesebb, mint gondoltuk, mert az unióból való kilépést szorgalmazzák, melynek végzetes következményei lennének a magyar munkavállalókra nézve. Veszélyesek azért is, mert nem tudjuk, hogy kik ők valójában, „nemzeti pártnak hazudják magukat, de kiderült, hogy egyik vezető politikusuk az oroszoknak és ki tudja még, kiknek kémkedett” – emelte ki. Hangsúlyozta, megtudtuk, hogy hazaárulók vannak a Jobbikban, de még mindig nem tudjuk, hányan vannak, mekkora a befolyásuk, mennyi pénzt kap ezért a radikális párt, és azt sem tudjuk, hogy miért védik ezt a példátlan bűncselekményt. „Nemzetinek nevezik magukat, de bebizonyították, hogy képesek a külhoni magyarok képviselői ellen hergelni, köpködni és megalázni őket” – idézte fel a

Pásztor Istvánt

nemrég ért inzultust a Fidesz szóvivője.

Bajnai Gordonról

is megtudhattuk, hogy a jelleme semmit sem változott, szíve szerint ma is a miniszterelnök fejét rugdosná, ugyanakkor képtelen a tetteiért felelősséget vállalni – fogalmazott. Zsigó Róbert tájékoztatása szerint, Bajnai a mai napig nem adott választ arra sem, hogy tudott-e párttársa százmillióiról, amit el akart rejteni az adóhatóság elől. A szocialisták semmit sem tanultak hibáikból, nyilatkozataikból az derül ki, hogy az európai parlamenti mandátumukat az ország lejáratására és a magyar kormány elleni támadásokra akarják felhasználni – vélekedett a Fidesz szóvivője. Miután április 6-án elbuktak, most Brüsszelből akarják a kormányt támadni, ahogy tették ezt eddig is – tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc

a mai napig ugyanúgy „hazudik reggel, délben, meg este”, és az első adandó alkalommal hátba szúrná baloldali ellenfeleit – közölte Zsigó Róbert. Végül felhívta a figyelmet, hogy holnap választás, és arra kér mindenkit, hogy szavazzon a Fidesz-KDNP nemzeti listájára, mert azon csak olyan jelöltek vannak, akik vállalták, hogy kiállnak Magyarországért és a magyar emberek érdekeiért határon innen és túl. „Három a magyar igazság, és vasárnap lesz a második forduló. Egyszer győzni jó, kétszer győzni még jobb” – fogalmazott.

Forrás:

Fidesz.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.