Vízilabda: ismét a harmadik helyért megy a Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

diapoloszeged_mj-12

Szombat este megkezdi a bajnoki bronzcsatát a Diapolo-Szeged. A Vincze-csapat ellenfele, akárcsak két éve, ezúttal is a Honvéd lesz.

Az Egerrel szemben maradt alul az elődöntős párharcban a Szeged, amely így már zsinórban ötödik alkalommal csatázhat a bronzéremért a bajnokságban. Vincze Balázs együttesének ellenfele a Szolnokkal szemben ugyancsak három találkozón alulmaradó Honvéd lesz. Vad Lajos gárdája már-már megszokott ellenfél a bronzcsatában, a két egység ugyanis idén négy alatt immár harmadik alkalommal mérkőzik meg a dobogó legalsó fokáért. Szombaton 17.30-kor rendezik a párharc első összecsapását a már sátortalanított újszegedi sportuszodában – Kiss Csabáék alapszakaszbeli jobb pozíciójuk miatt vannak pályaelőnyben.

Egyelőre még nem tudni, milyen kerettel vág neki a Vincze-csapat a mérkőzésnek, hiszen a szívműtét után még sokáig lábadozó Szivós Márton, illetve a térdműtétje után felépülőben lévő Sánta Dániel mellett Nagy Viktor derékbántalmakkal, Juhász Zsolt pedig kézsérüléssel küzdött a héten, a csapat háza tájáról származó információk szerint.

A párharc második mérkőzését május 14-én, szerdán este 18 órától rendezik a Kőér utcai uszodában. Az esetleges harmadik meccs időpontjáról még nem döntött a szövetség.

Előző sztori

Parragh: jelentősen nőtt a kamarák befolyása

Következő sztori

Davis Kupa: Fucsovics Márton hozza a formáját