Sport

Vízilabda: ismét a harmadik helyért megy a Szeged

Vízilabda: ismét a harmadik helyért megy a Szeged

2014. május 9., péntek
Vízilabda: ismét a harmadik helyért megy a Szeged
diapoloszeged_mj-12

Szombat este megkezdi a bajnoki bronzcsatát a Diapolo-Szeged. A Vincze-csapat ellenfele, akárcsak két éve, ezúttal is a Honvéd lesz.

Az Egerrel szemben maradt alul az elődöntős párharcban a Szeged, amely így már zsinórban ötödik alkalommal csatázhat a bronzéremért a bajnokságban.

Vincze Balázs

együttesének ellenfele a Szolnokkal szemben ugyancsak három találkozón alulmaradó Honvéd lesz. Vad Lajos gárdája már-már megszokott ellenfél a bronzcsatában, a két egység ugyanis idén négy alatt immár harmadik alkalommal mérkőzik meg a dobogó legalsó fokáért. Szombaton 17.30-kor rendezik a párharc első összecsapását a már sátortalanított újszegedi sportuszodában - Kiss Csabáék alapszakaszbeli jobb pozíciójuk miatt vannak pályaelőnyben. Egyelőre még nem tudni, milyen kerettel vág neki a Vincze-csapat a mérkőzésnek, hiszen a szívműtét után még sokáig lábadozó

Szivós Márton

, illetve a térdműtétje után felépülőben lévő

Sánta Dániel

mellett

Nagy Viktor

derékbántalmakkal,

Juhász Zsolt

pedig kézsérüléssel küzdött a héten, a csapat háza tájáról származó információk szerint. A párharc második mérkőzését május 14-én, szerdán este 18 órától rendezik a Kőér utcai uszodában. Az esetleges harmadik meccs időpontjáról még nem döntött a szövetség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.