Kultúra

UV-fényben bújik elő az Éji Manó + FOTÓK

UV-fényben bújik elő az Éji Manó + FOTÓK

2014. május 18., vasárnap
UV-fényben bújik elő az Éji Manó + FOTÓK
uv_siposkatafoto-09

Újabb látványos, UV-fényes fotósorozattal rukkolt elő Sipos Kata fotográfus és Gila Olga sminkmester. A különleges hatású képek születéséről a modell, Illés Izabella mesélt a SZEGEDma.hu-nak.

„Teljes mértékig elégedett vagyok

Kata

fotóival. A leginkább az tetszik, hogy hasonlóan gondolkozik, mint én, így azt látom vissza a fényképein, amit fordított helyzetben én is meg szeretnék valósítani” – fogalmazott a szentesi lány, aki egy időben maga is kacérkodott a fotográfiával, ám végül maradt az objektív előterében. Kifejtette, bár 2009 óta modellkedik, dolgozott már számos területén a szakmának, az UV-fényt használó technika számára is új volt. „Amikor

Gila Olga

az

első fotózás

előtt elmesélte nekem az ötletet, azonnal felkeltette az érdeklődésem, így nem gondolkodtam sokat, hogy belevágjak-e” – árulta el.

Illés Izabella

kitért rá, a modellkedésre hobbiként tekint, nem pedig mint életcélra. Örül a lehetőségeknek és él velük, de akkor sem lesz elkeseredett, ha karrierjét nem csak a kamerák előtti élet teszi majd ki. A kozmetikus végzettségű lány úgy tervezi, a közeljövőben a fővárosban keres majd munkát magának. Ami pedig az Éji Manó tematikájú, UV-fényes fotókat illeti, büszke rá, hogy szerepet vállalhatott az elkészültükben.

Az elkészült fotósorozatról további képek találhatók ITT.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.