Közélet

Új parkolóval bővült a Gregor-iskola + FOTÓK

Új parkolóval bővült a Gregor-iskola + FOTÓK

2014. május 29., csütörtök
Új parkolóval bővült a Gregor-iskola + FOTÓK
parkolo01_gs

Duplájára nőtt az újszegedi Torockói utca parkolófelülete a Gregor József Általános Iskola melletti parkoló kibővítésével.

Zúzottköves, gyeprácsból felépített parkolóval bővült a Torockói utca Gregor József Általános Iskola melletti szakasza. Az 1,4 millió forintos beruházásnak köszönhetően megduplázódott az utca parkolófelülete, mellyel több évtizedes kérése teljesülhetett az iskolának és a környéken lakóknak. "Folyamatos problémát okozott a parkolás olyankor, amikor az intézményben valamilyen rendezvényt - családi nap, szülői értekezlet - tartottak, sokszor még az itt dolgozók számára sem volt elégséges hely. Ezzel a beruházással már az iskola teljes utcafrontján kiépült a parkoló" - mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére

Pocsai Blanka

, a körzet önkormányzati képviselője, aki pedagógusként is dolgozik a Gregor-iskolában. A kivitelezésnél ügyeltek a betonrengeteget növeljék, helyette gyeptéglával kövezték ki a parkolót, amely füvesítve lesz, így jobban is illik a kertvárosi lakókörnyezethez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.