Közélet

Szakmai napot rendez RITEK Zrt. Törökbálinton

Szakmai napot rendez RITEK Zrt. Törökbálinton

2014. május 1., csütörtök
Szakmai napot rendez RITEK Zrt. Törökbálinton
banner_fejl

A pénzügyi-számviteli szabályokat gyakorlati példákon keresztül ismerhetik meg azok, akik részt vesznek a RITEK Zrt. szakmai napján május nyolcadikán.

„Elege van már az elérhetetlen szolgáltatókból, ügyfélszolgálatokból, ahol nincs semmilyen szakmai segítség sem? Elege van az automatizmusok alkalmazása helyett a heroikus küzdelemből? Elege van az informatikai segítség nélkül nehezen elkészített jelentésekből, beszámolókból? Elege van az alacsony alapszolgáltatási díjak mellett a folyamatos plusz vagy járulékos költségek kiszámlázásából, egyéb és előre nem ismertetett liszenszdíjak megjelenéséből? Ismerje meg a 2014-es pénzügyi-számviteli szabályokat gyakorlati példákon keresztül!” – hirdeti a szegedi RITEK Zrt. A cég államháztartási pénzügyi-számviteli tanácsadói szakmai előadásokat tartanak Törökbálinton május 8-án. Az előadás gyakorlatorientált, naprakész, konkrét könyvelési eseményeket tartalmaz, a 2014-es szabályozásnak megfelelő. Ismerje meg a RITEK Zrt. szakmai megoldásait! A szakmai nap május 8-án a VG Törökbálint Sportközpontban lesz (2045 Törökbálint, Óvoda utca 6.) délelőtt 9 órától.

Részletes program:

- 9.00-9.30: Regisztráció. A regisztrációs díj: 2.000 Ft+ÁFA - 9.30-9.40: Megnyitó - 9.40-11.40: A 2014-es jogszabályi változások lekövetése a pénzügyi-számviteli szoftvereinkben - 11.40-12.00: Kérdések, szakmai konzultáció - Zárás A RITEK Zrt. szakmai napjáról bővebb információkat, illetve a jelentkezési lapot

ITT

találja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.