/

Szakmai napot rendez RITEK Zrt. Törökbálinton

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

banner_fejlA pénzügyi-számviteli szabályokat gyakorlati példákon keresztül ismerhetik meg azok, akik részt vesznek a RITEK Zrt. szakmai napján május nyolcadikán.

„Elege van már az elérhetetlen szolgáltatókból, ügyfélszolgálatokból, ahol nincs semmilyen szakmai segítség sem? Elege van az automatizmusok alkalmazása helyett a heroikus küzdelemből? Elege van az informatikai segítség nélkül nehezen elkészített jelentésekből, beszámolókból? Elege van az alacsony alapszolgáltatási díjak mellett a folyamatos plusz vagy járulékos költségek kiszámlázásából, egyéb és előre nem ismertetett liszenszdíjak megjelenéséből? Ismerje meg a 2014-es pénzügyi-számviteli szabályokat gyakorlati példákon keresztül!” – hirdeti a szegedi RITEK Zrt. A cég államháztartási pénzügyi-számviteli tanácsadói szakmai előadásokat tartanak Törökbálinton május 8-án. Az előadás gyakorlatorientált, naprakész, konkrét könyvelési eseményeket tartalmaz, a 2014-es szabályozásnak megfelelő.

Ismerje meg a RITEK Zrt. szakmai megoldásait!

A szakmai nap május 8-án a VG Törökbálint Sportközpontban lesz (2045 Törökbálint, Óvoda utca 6.) délelőtt 9 órától.

Részletes program:

– 9.00-9.30: Regisztráció. A regisztrációs díj: 2.000 Ft+ÁFA
– 9.30-9.40: Megnyitó
– 9.40-11.40: A 2014-es jogszabályi változások lekövetése a pénzügyi-számviteli szoftvereinkben
– 11.40-12.00: Kérdések, szakmai konzultáció
– Zárás

A RITEK Zrt. szakmai napjáról bővebb információkat, illetve a jelentkezési lapot ITT találja.

Előző sztori

Kézilabda: simán nyert Csurgón, döntőben a Pick Szeged

Következő sztori

A legszebb konyhakert kerestetik Szegeden