Közélet

Rúzsa Magdi és Ocho Macho-koncert az Üllési Nyárindító Napokon!

Rúzsa Magdi és Ocho Macho-koncert az Üllési Nyárindító Napokon!

2014. május 26., hétfő
Rúzsa Magdi és Ocho Macho-koncert az Üllési Nyárindító Napokon!
Nyárindító Napok plakát 2014

Fesztivál Szombatot és Mulatós Vasárnapot hirdetett Üllés május 31. és június 1. között. A nyárindító napokon színpadi előadások és főzőversenyek is lesznek, fellép Rúzsa Magdi, az Ocho Macho, valamint koncertezik a 3+2 együttes.

Üllésen a Vásártérre várnak minden érdeklődőt május 31. és június 1. között: az Üllési Nyárindító Napok színes programsorozattal, színpadi előadásokkal és koncertekkel gondoskodik róla, hogy jó hangulatban köszöntsük a legforróbb évszakot. A Fesztivál Szombat délutánján babakocsis felvonulásra és borkóstolásra invitálnak, majd az ünnepélyes megnyitó és a Díszpolgári cím kiosztását követően, hat órától kezdetét veszik a színpadi műsorok. Este nyolckor fellép Rúzsa Magdi, őt fél tíztől a Domix zenekar követi, majd fél 11-től éjfélig az Ocho Macho veszi birtokba a színpadot. A vasárnap mulatós hangulatban telik majd, délelőtt főző- és palacsintaevő versenyre várnak mindenkit, majd ebéd után a fogathajtók mutathatják be tudásukat. Öt órától Kaczor Feri húzza el a nótánkat, héttől pedig a 3+2 együttes harmincéves jubileumi koncertjére várják az érdeklődőket. A részletes programokért tekintse meg a rendezvény plakátját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.