Közélet

Palacsinta-rekord születhet a Partfürdő gyereknapján

Palacsinta-rekord születhet a Partfürdő gyereknapján

2014. május 19., hétfő
Palacsinta-rekord születhet a Partfürdő gyereknapján
Gyereknap

Táncoktatással, palacsintasütő versennyel, lovaglással, koncertekkel és színházi előadásokkal várják a kicsiket és nagyokat május 25-én, vasárnap az Újszegedi Partfürdőn!

Gyereknapra várnak kicsiket és nagyokat május 25-én, vasárnap délelőtt tíz órától az Újszegedi Partfürdőn! A Grimm-Busz színház és Raksa Bernadett előadása mellett egész délután színes programokkal ünneplik a gyerekeket: a kézműves foglalkozás mellett a kicsiket lufihajtogatók, zumba oktatók és arcfestők is várják, lesz nyuszisimogató, görkoris bemutató, ugrálóvár és játszóház. Palacsintasütő rekordot is szeretnének ezen a napon felállítani, a megsütött finomságokból pedig a gyerekek A belépés gyermekeknek ingyenes, felnőtteknek 200 forint, ami lefogyasztható a Zöld Diófa teraszán.

Programok:

10-11 óra: Raksa Bernadett gyermekkoncertje 10-17 óra: lufihajtogatás, arcfestés, csillámtetoválás, lovaglás, sárkányhajózás 15-16 óra: Grimm-Busz színház 10-17 óra: Kézműves foglalkozás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.